Igone de Jongh krijgt vraag over haar promiscue boef Thijs Römer

Igone de Jongh is door de redactie van Shownieuws gevraagd naar het bevestigde vreemdgaan van haar foute vent Thijs Römer. Hoe heeft ze gereageerd? “Ze was niet bereikbaar.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © Instagram

Eerst was het aan, toen was het uit en toen was het weer aan: knipperlichtliefde is hot onder de BN’ers. De laatste update van hun relatiestatus was dat Igone de Jongh en Thijs Römer hand in hand bij het concert van Coldplay liepen, maar dat was vlak voordat hij veroordeeld werd voor het online misbruiken van minderjarige meisjes.

Igone zwijgt

Bovenop dat misbruik komt ook nog eens het bevestigde nieuws dat Thijs de ballerina heeft bedrogen met de vriendin van een goede maat. “Het is de zoveelste klap voor Igone”, zegt Dyantha Brooks in de studio van Shownieuws. “Ongelooflijk. Maar hebben we enig idee of zij hier misschien van afwist?”

Story-baas Guido den Aantrekker weet het niet. “Kijk, wij maken er onder journalisten wel eens grapjes over. Of het nou Katja Schuurman was of Igone, die dan laatst met Katja weer in een pretpark is met hun kinderen… Het is eigenlijk een soort heel open relatie die ze met elkaar hebben gehad, maar over dit geval was Igone niet bereikbaar voor commentaar.”

Thijs ook

Hetzelfde geldt voor Thijs Römer, aldus Guido. “Hij wil er helemaal niets over zeggen, dus feitelijk is de mannelijke bedrogen partij in dit verhaal – de man van de minnares – de enige die gewoon heeft gezegd dat het zo was. (…) De ellende stapelt zich echt steeds meer op, hè? Je gaat je steeds meer afvragen wat er nog meer komt.”

Waar hangt die Thijs eigenlijk uit? Bart Ettekoven: “Weten we of hij in Nederland is? Ik neem aan dat jij fotografen op hem hebt.”

Edwin op vakantie

Nee, dat weet Guido niet. Zijn paparazzo Edwin Smulders is momenteel op vakantie. “Nou, mijn fotograaf is helaas deze week met vakantie. We hebben ze gefotografeerd, het is duidelijk dat Thijs zeer recent nog – een paar weken geleden – bij Noor over de vloer kwam. Nu zijn zij op vakantie, dus ik ga ervan uit dat Thijs daar in elk geval niet in de buurt is.”

Guido denkt dat Thijs gewoon thuis is. Bart: “Ik kan me voorstellen dat hij even lekker naar het buitenland is gegaan. Ik bedoel: al die blikken die hij nu op straat krijgt, hè? Zeker na de uitspraak van de rechter, maar ook weer nu door dit schandaal eigenlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Igone de Jongh solidariteit moet tonen met misbruikslachtoffers en Thijs Römer moet dumpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen