Thijs Römer na vriendin ook gedumpt door manager: ‘Zó eenzaam’

Thijs Römer ziet het kaartenhuis nu echt volledig instorten. Niet alleen zijn vriendin Igone de Jongh, maar ook zijn manager zet hem nu aan de kant. “Iedereen laat hem vallen! Hoe eenzaam is dat?”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Er zijn steeds meer signalen die erop wijzen dat het er écht niet goed uitziet voor Thijs Römer. Hij wordt vervolgd voor online zedendelicten bij drie minderjarige meiden, die toentertijd tussen de 14 en 16 jaar oud waren. En kennelijk rekent ook zijn omgeving er nu op dat daar een veroordeling uit gaat rollen.

Zwaar hart

Ballerina Igone de Jongh heeft de showmedia gisteren flink verrast door onverwacht haar relatiebreuk bekend te maken op Instagram: “Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.”

En dat is een behoorlijke ommezwaai met afgelopen zomer, toen Igone nog loyaal was aan Thijs. Op de vraag hoe zij met de situatie omgaan, antwoordde ze: “Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen.”

Thijs en Igone hebben samen geen kinderen, maar allebei een kind uit een ander huwelijk.

Ontgoocheld

Het kan bijna niet anders dan dat Igone tóch het vertrouwen in Thijs heeft verloren, denkt verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. “We kunnen niet bij ze binnenkijken, maar het lijkt me heel vreemd als dit er niet mee te maken heeft. Ik bedoel: ik denk dat Igone echt ontgoocheld is.”

Hij vervolgt: “Ik kan me voorstellen dat als je houdt van de liefde van je leven en er gebeurt zóiets zwarts dat het OM echt gaat vervolgen, dat je wereld instort, maar dat ze misschien toch een sprankje hoop heeft gehad van: het is misschien toch niet waar.”

Vrienden van Thijs en Igone zeggen tegen Privé: “Het lijkt meer te gaan uitdraaien op een veroordeling dan het zich eerst liet aanzien – toen Thijs alle aantijgingen nog ontkende.”

Thijs’ entourage

Het is ook voor Thijs’ ex-partner Katja Schuurman niet makkelijk, weet Aran. “Ze hebben samen een dochtertje. En toen merkte ik ook, en ik heb na afloop ook nog met mensen gesproken, hoe heftig het is ook voor de entourage rondom Thijs. Ik heb gehoord dat Katja er echt heel erg zwaar mee zit en ik kan me dat ook voorstellen.”

Collega Luuk Ikink: “Je leest in de Instagram-post van Igone ook wel dat het haar ook niet makkelijk af gaat. Ze schrijft ook: ‘Met een zwaar hart’. Daaruit blijkt: liever niet, maar ik kan kennelijk niet anders. Ze beëindigt ook de liefdesrelatie, waaruit misschien ook wel blijkt dat de andere relatie die ze hebben, vriendschappelijk of wat dan ook.”

Manager staakt

Ook de manager van Thijs geeft er de brui aan. Aran: “Het is heel eenzaam voor Thijs. We hebben vandaag ook gebeld met Robin Goudsmit, het management van Thijs. The Fame Game had het management van Katja, van Igone en van Thijs en Robin Goudsmit zegt vandaag tegen ons: ‘Ik doe ook het management van Thijs niet meer.’ In een bijzin.”

Collega Eddy Zoëy: “Hoe eenzaam is dat. Alles en iedereen laat hem dan toch vallen.”

Aran: “Ja, en dat zie je toch wel vaak gebeuren bij dit soort situaties. Het moet nog voorkomen. We weten niet goed hoe dit verder gaat aflopen voor Thijs, maar het ziet er niet goed uit, zeg ik er wel bij. Maar dat iedereen nu afstand doet van hem, inclusief zijn geliefde Igone, ja, dat valt heel zwaar vandaag.”

Leven overhoopt

Privé-baas Evert Santegoeds vult in Shownieuws aan dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn voor Thijs. “Het is een affaire die hem de rest van zijn leven zal blijven achtervolgen. Je merkt nu al dat hij al zijn werk kwijt is, zijn privéleven ligt overhoop, zijn huwelijk is ten einde.”

“Jij zei net: ‘Het zit hem niet mee’, maar hij heeft het natuurlijk wel over zichzelf afgeroepen door twee jaar lang dat soort berichtjes te sturen naar meisjes die toen tussen de 14 en 16 jaar oud waren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met Thijs Römer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen