Wendy van Dijk blijft zwijgen: ‘En ook Erland zegt niets over crisis’

Het lijkt er volgens Evert Santegoeds toch echt op dat het helemaal mis zit in het huwelijk van Erland Galjaard en Wendy van Dijk. “Ik heb ze ook even proberen te bereiken, maar ze zwijgen.”

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © Instagram, SBS

Vierenhalf jaar geleden bevestigden Erland Galjaard en Wendy van Dijk in een huwelijkscrisis te zitten en volgens Story is het nu wéér hommeles. De twee staan deze week groot op de cover van dat blad, omdat het roddelblad heeft ontdekt dat Erland op zijn eigen naam en met eigen geld een peperduur appartement heeft gekocht in Rotterdam.

Knokkelcrisis

Het huwelijk van Erland en Wendy staat wéér op knappen, denkt Story. En ook Privé-baas Evert Santegoeds, die voor dezelfde tv-zender werkt als Wendy, kan er niet onderuit. De bladenmaker denkt dat de twee al gescheiden levens leiden, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Evert: “Als er twee leden van de familie door knokkelkoorts getroffen worden en Erland Galjaard niet, dan is de vraag: was hij wel mee naar Thailand, waar Wendy met haar zoon vakantie vierde? De kans is groot dat hij dat dus inderdaad niet was en dat dat de reden is dat hij geen knokkelkoorts heeft. Tot zover het goede nieuws.”

‘Iedereen zwijgt’

Het is volgens Evert veelzeggend dat iedereen zich in stilzwijgen hult. “Wat er wel allemaal aan de hand is… Iedereen zwijgt. Ik heb ook Erland Galjaard proberen te bereiken, maar die zegt er helemaal niets over. Anders dan de vorige keer toen er een grote crisis was en hij openhartig vertelde over wat er aan de hand was.”

Hij vervolgt: “Ja, het zegt niet alles, maar het zegt wel wat. We houden het in de gaten en ik denk in elk geval dat ze niet meer zo verliefd zijn als ze waren toen ze op Ibiza elkaar het jawoord gaven, maar ja, dat is na al die jaren niet zo gek.”

Ver van de Vecht

Evert ziet het somber in. “Of het huwelijk nog bestaat en daar nog in geïnvesteerd gaat worden, dat weet ik ook niet als je een huis van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam, wat toch een heel eind uit de buurt is van Wendy die aan de Vecht woont…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erland Galjaard lijkt níet meer met Wendy van Dijk op vakantie te gaan. Zegt genoeg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen