Catherine Keyl en Harry Mens belanden in tv-ruzie over Satisfyer

Catherine Keyl en Harry Mens zijn in een ietwat grimmige tv-ruzie terechtgekomen over de Satisfyer. “Ik vind dat jij raar doet met zo’n rubriek. Ik snap niet dat De Telegraaf dit accepteert.”

Catherine Keyl en Harry Mens © RTL

De luchtdrukvibrator Satisfyer verovert de nachtkastjes in Nederland en ook Catherine Keyl is ervoor gezwicht. Vlak na het afschminken en de Kukident heeft ze altijd dikke pret met dat apparaat. Ze heeft er zelfs een hele column over geschreven en daarvoor moest ze gisteren op het matje komen bij Harry Mens in zijn programma Business Class.

Blij met Satisfyer

Harry bekent aan Catherine dat hij niet wist wat een Satisfyer is. “Dat zijn luchtdrukvibrators”, legt de televisiediva uit. “Dat wil zeggen: die kloppen en die zuigen, tegelijkertijd. Het is niet voor jou, het is voor vrouwen.”

Daarop reageert Harry wat getergd: “De mannen worden de deur uit gedaan?”

Catherine: “Nou, dat was dus eigenlijk de reden waarom ik die column schreef, want ik had een vriendje die al de hele tijd een vrouw wil versieren en toen lag ze in scheiding, maar zei ze: ‘Ach, je hoeft mij niet meer te versieren, want ik heb een Satisfyer en ben daar heel erg blij mee.’”

Tandenborstel

Als Harry vraagt of de Satisfyer op een elektrische tandenborstel lijkt en Catherine begint uit te leggen hoe groot dat ding is, vraagt hij: “Heb jij er ook één?” Zij: “Ja, natuurlijk, ja. Ik heb geen partner, dus ik moet wel.”

Harry: “Ik vroeg aan jou: ‘Neem hem mee.’ Waarom nam je hem niet mee dan?”

Catherine: “Ja, dan ga je ook nog vragen of ik een demonstratie doe. Ik ken je toch! Daar begin ik niet aan.”

Harry gooit vervolgens zo’n ding op tafel: “Ik heb een verrassing voor je!”

Schijnheilig

Catherine is zichtbaar verrast. “Ohohohohoh! Wat ben jij erg! En dan ga je een beetje schijnheilig zitten vragen of het eruitziet als een tandenborstel! Nou, dit is hem inderdaad.”

Harry vindt de opkomst van de Satisfyer een slechte ontwikkeling. “Ik heb aan een van de dames gevraagd om het dorp even in te gaan. De Kruidvat was uitverkocht, het loopt als een trein begrijp ik. Dat gaat toch fout? Als een man en vrouw de liefde met elkaar bedrijven, heb je toch die troep niet nodig?”

‘Doe niet raar!’

Troep? Troep? De sfeer slaat direct om. Catherine: “Dan zeg je wat! Weet je hoe de meeste mannen zijn? Die vinden zichzelf fantastische minnaars, gaan op een vrouw liggen, stoppen hem erin, komen klaar en roepen: ‘Toedeledokie!’ Die weten helemaal niet hoe een vrouw in elkaar zit.”

Harry: “Ik vind het maar een raar ding. Wil je hem hebben?”

Catherine: “Doe nou niet zo raar.”

Harry: “Ik vind het raar. Ik zou nooit een vrouw willen hebben die dat gebruikt.”

Dan roept iemand vanuit het publiek ‘oh!’. Catherine: “Wat is dat nou voor iets…”

Overbodig

Harry vindt het belachelijk dat Catherine dit promoot. “Dan voel ik me overbodig! Ik regel dat allemaal zelf wel. Daar is een man toch voor?”

Catherine: “Dat is het probleem met mannen. Ze vinden zichzelf altijd fantastische minnaars.”

Harry: “Dus jij gaat beweren dat ik er niks van bak?”

Catherine: “Nou, ik heb geen ervaring met jou.”

Harry: “Dat zal ook niet gebeuren.”

Nachtkastje

Als Harry vraagt of Catherine de Satisfyer ook heeft meegenomen naar de Meilandjes, reageert ze pissig: “Nee, natuurlijk niet, doe niet zo raar. Waar slaat dat nou op?”

Harry: “Nou, ik vind dat jij raar doet met zo’n rubriek. Ik snap de directie van De Telegraaf niet, dat ze dat accepteren, zo’n column.”

Catherine: “Ik zal je wat vertellen: deze column werd met grote ovatie geaccepteerd, omdat iedereen in de wereld weet wat de Satisfyer is, behalve jij. Ze zijn overal te koop en het is een heerlijk apparaat.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen