Breuk lijkt definitief: Wendy weigert op camera vragen over Erland

Wendy van Dijk verscheen gisterenavond voor het eerst sinds haar knokkelcrisis weer op een media-evenement. Veelzeggend: ze weigerde daar vragen te beantwoorden over Erland Galjaard.

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © SBS 6

Het lijkt weer helemaal mis te zijn tussen Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Het was in januari 2019 groot nieuws toen ze hun eerste huwelijkscrisis bevestigden, maar hebben de vermeende reden daarvan – ze scheen te hebben gerommeld met een of andere fitnessgozer – nooit bevestigd. En nu schijnen de twee wéér overhoop te liggen.

Huwelijkscrisis

Erland en Wendy stonden vier weken geleden groot op de cover van de Story, omdat het blad erachter is gekomen dat DJ Errie, zoals Erland ’s avonds en ’s nachts heet, een vrijgezellenappartement heeft gekocht in Rotterdam. En daar is Wendy dus totáál niet bij betrokken. “Wat speelt er in onrustig huwelijk Wendy van Dijk?”

Zelf wil ze het antwoord niet geven. En ook Erland zwijgt. Maar als je bij een media-evenement verschijnt, en over een rode loper paradeert, dan ontkom je er eigenlijk niet aan: vragen van de roddelpers. Wendy was gisteren samen met haar zoon Sem bij een of ander Videoland-dingetje en daar troffen ze haar collega’s van Shownieuws aan.

Knokkelcrisis

Wendy vertelt uitgebreid over haar gevecht met de knokkelkoorts. “Nou ja, vandaag keken we elkaar aan en zei ik: ‘Heb jij af en toe nog een denguetrekje?’ Ik heb af en toe nog wel een beetje een denguetrekje.”

Zoontje Sem daarop: “Een beetje moe.”

Wendy: “Dat ik nog even een terugklapje krijg, een beetje moe soms. Wat haaruitval of soms pijn in mijn benen. Ja, het was echt een naar proces. Dat was niet misselijk.”

Sem: “Nee, dat is helemaal niks.”

Rust nemen

Wendy loopt zichzelf misschien een beetje voorbij. “Wij zijn heel erg positief ingesteld en weer gaan, maar ik denk dat je er soms iets meer nog de tijd en de rust voor moet nemen. Dat lees je ook wel heel veel. Dat je er behoorlijk last van kan hebben een aantal maanden.”

Af en toe moet Wendy nog steeds heel even plat, of een beetje gas terugnemen. “Wij dachten na negen dagen: nou, wij kunnen wel weer, maar soms voel je hem wel even.”

Trouwring

Maar Wendy, hoe zit het nou met Erland? Die vraag mocht niet eens worden uitgezonden. Evert Santegoeds aan de desk: “Ik had ook nog wel willen weten of door de knokkelkoorts haar trouwring een beetje knelt, maar vragen daarover worden niet beantwoord. Niet op camera en niet zonder camera.”

Tooske Ragas: “Helder.”

Inderdaad. Heel helder.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk weigert op camera een vraag over Erland Galjaard te beantwoorden. Veelzeggend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen