Arm zoontje Wendy van Dijk alwéér uitgelachen om nieuwe muziek

Sem van Dijk, het arme zoontje van Wendy van Dijk, probeert het zó hard: serieus genomen te worden als zanger. Het lukt hem helaas niet: hij wordt nu alwéér uitgelachen. “Kippenvel!”

Luuk Ikink en Sem van Dijk © RTL

Het is bijna schandalig dat zijn ouders Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé niet hebben ingegrepen: met het liedje over zijn zware leven als BN’er-kind heeft Sem van Dijk zich echt vollédig belachelijk gemaakt. En nu heeft hij weer een nieuw liedje, maar het komt allemaal zó potsierlijk en amateuristisch over dat de mensen het niet serieus kunnen nemen.

‘Waar ben je?’

We zien Sem in zijn nieuwe liedje heel serieus van zich af kijken. “Ik kan geluk niet meer verstaan”, zingt hij. “Ik lach maar laat een traan. Ik loop maar wil niet gaan. Waar ben je? Waar ben je?”

Het is allemaal rijmelarij van likmevestje. De bekende X-influencer MiesBee heeft een fragmentje geplaatst en schrijft erbij: “Nieuw nummer van Sem van Dijk. Ik kauw er nog even op.”

Kleuterrijm

Haar volger Mel noemt het ‘rijmen voor kleuters’. “Ik eet nog een banaan en toch laat jij me staan”, schrijft ze cynisch.

Telegraaf-journalist Wierd Duk cynisch: “Maar waar is ze?”

Ene Mark: “Ik kan geluk niet meer verstaan. Kippenvel.”

Vincent: “Ik hoor alleen autotune.”

Accent

Veel mensen vallen ook over het allochtone accent van Sem. “Zijn ouders zijn Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk… WAAR komt dat accent vandaan?”, zegt Jaimy.

Juffrouw Annie: “Is Ali B zijn vader? Accent.”

Maaike: “Wat is het dat mensen die -rappen- de A niet meer kunnen uitspreken in de volle lengte maar in een korte ‘a’ als in ‘kar’ – met een stille h?”

Wat zegt Luuk?

Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, pest Sem al een tijdje met zijn middelmatige muziek en bracht ook zijn nieuwe liedje gisteren onder de aandacht.

“Sem van Dijk teaset een gloednieuw nummer. Dit keer niet over hoe zwaar het is om te leven met bekende ouders, maar, schrijft hij erbij, ‘voor een ieder die een geliefde is kwijtgeraakt’…”

Fragment

Het liedje van Sem:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen