‘Linda de Mol niet blij met rare roddels over man Wendy van Dijk’

Het zit Linda de Mol ‘niet lekker’ dat er na een half jaar nog steeds geroddeld wordt over haar geheimzinnige ontmoeting met de man van Wendy van Dijk, schrijft Privé. “Niets te vrezen!”

Wendy van Dijk, Erland Galjaard en Linda de Mol © William Rutten, NPO, Roy Beusker

Het waren opvallende foto’s die Story-paparazzo Edwin Smulders in de zomer maakte van Linda de Mol en Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Ze kwamen wel héél vrolijk met z’n tweeën uit een Goois hotel gelopen. “Wendy van Dijks man Erland laat Linda de Mol STRALEN”, stond er groot op de cover. “TWEE UUR SAMEN IN GOOIS HOTEL.”

‘De waarheid!’

Na een half jaar is het nog altijd onduidelijk wat die twee daar met elkaar deden, aldus Story, dat nadrukkelijk de optie openhoudt dat er een hotelkamertje geboekt was. “Wat de twee er gedaan en besproken hebben, zullen we wel nooit te weten komen”, speculeerde het tijdschrift een paar weken geleden nog.

En nu begint ook concurrent Privé zich ermee te bemoeien. ‘WENDY vs. LINDA. Liefdesrivalen? NU DE WAARHEID UIT HILVERSUM”, staat er op de cover van de nieuwste editie. “Erlands vrouw Wendy van Dijk heeft niets te vrezen van haar collega en dat willen zij én Linda nu voor eens en altijd duidelijk maken aan de wereld”, klinkt het.

Onzinverhaal

Het is echt een onzinverhaal van de Story, schrijft Privé’s sterjournalist Edwin Bredius. “Dat verhaal over een mogelijk zeer geruchtmakende buitenechtelijke relatie was te mooi om waar te zijn, maar dat was voor diverse media geen belemmering om het toch maar op te dienen als de waarheid.”

Hoe zit het volgens hem? “Linda en Erland hadden gewoon een zakelijke bespreking in de Vesting Lounge (het restaurant dat in het hotel gevestigd is, red.) (…) en zaten ook nog eens precies voor het raam van het hotel.”

Goed bevriend

Die innige foto’s zijn volgens Edwin logisch, omdat Er en Lin al dertig jaar bevriend zijn. “Men mag veronderstellen dat zich in het hotel niets geheimzinnigs had voltrokken, want Linda en Erland zouden toch wel wijzer zijn dan uitgerekend deze ‘Huiskamer van Naarden’ uit te kiezen om dingen te doen die het daglicht niet kunnen verdragen.”

Er klopt dus niets van, besluit hij. “Het zit Linda dan ook niet lekker dat zes maanden later het verhaal over de vermeende relatie nog altijd de ronde doet. Wendy hoeft helemaal niet te vrezen dat haar collega achter haar man aan zit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen