‘Wendy van Dijk rommelt met haar DISQ-fitnessmaatje’

Geplaatst op do 10 jan 2019 om 9:00

De huwelijkscrisis van Erland Galjaard en Wendy van Dijk heeft ermee te maken dat de presentatrice verliefd is geworden op een ander. Het zou gaan om haar compagnon van het fitnessbedrijf DISQ: Robbert Boekema. Dat onthulde Albert Verlinde woensdagavond in 6 Inside. Galjaard gunde de primeur van zijn huwelijkscrisis aan Evert Santegoeds, dus die showkenner zwijgt netjes over alle geruchten. Verlinde wordt geboycot door Galjaard en speculeert er op los.

Verlinde slingert de naam van Robbert Boekema de wereld in. “Ik heb gisteren al aangegeven dat er iemand in het spel zou zijn en dat een van de twee verliefd zou zijn geworden. Dan loop je de studio uit en dan krijg je eigenlijk binnen twaalf uur van drie verschillende kanten mensen die zeggen: ‘Ja, het klopt, er is de afgelopen tijd inderdaad een soort spanningsveld geweest.’

Die mensen hebben de naam van Robbert genoemd. “We praten over Robbert Boekema. Hij is de man die de hele DISQ ontwikkeld heeft, waar Wendy reclame voor maakt. Het is een gerucht, hè, laten we daar helder over zijn, maar het is een heel stevig gerucht en het komt van drie kanten binnen. Waar rook is, is vuur. Er worden ook specifieke dingen gemeld.

Van Dijk en Boekema waren regelmatig te zien in DISQ-filmpjes. “Het is heel makkelijk om te denken dat dat hem is omdat ze zo vaak samen in beeld komen, maar wat van diverse kanten tot me komt is dat het toch heel hecht is geworden tussen de twee.”

Chicago

Op een gegeven moment begonnen hun gevoelens voor elkaar te groeien, meent Verlinde. “Het schijnt misgegaan te zijn bij de marathon van Chicago, waar het gezelliger werd dan de bedoeling was. Toen had Erland ook zoiets van: ik ben er klaar mee met het gedoe.”

Boekema wil niet ontkennen, aldus Verlinde. “We zijn de hele dag aan het bellen geweest met Robbert. Hij zei eerst: ‘Ik ben druk en bel jullie straks terug.’ Uiteindelijk verwezen zowel Erland en Wendy naar Mike van Dijk, de broer en manager van Wendy, maar ook Robert zelf, een kwartier voor deze uitzending. Dat vind ik een beetje raar. Of je zegt dat het onzin is, maar je gaat toch niet de broer van Wendy als woordvoerder neerzetten?

Als er echt tegen mij gezegd wordt: ‘Dat moet je niet zeggen, want het is onzin!’ Maar dat is allemaal niet gezegd. Dan deel ik hier het gerucht. Dit is op dit moment de naam die het meest genoemd wordt.”

Shownieuws

Nu Santegoeds zijn primeur van Galjaard binnen heeft, gedraagt hij zich galant naar het showbizzpaar. Hij is in Shownieuws niet bereid om allerlei geruchten te bespreken, zoals Verlinde dat wel doet.

Toen een collega de roddel van Verlinde aanstipte, antwoordde Santegoeds: “We hebben het daar inderdaad over gehad deze week en toen zeiden ze dat het niet waar is. ‘Het speelt niet’, zeiden ze. Het is gewoon een van de verhalen van de geruchten die de ronde doen. Erland zegt: ‘Dat hebben we wel ingecalculeerd.’”

RTL Boulevard

RTL Boulevard durfde de naam van Robbert Boekema alleen te noemen omdat 6 Inside dat al heeft gedaan. Luuk Ikink: “Iedereen gaat ook graven. Er is inmiddels ook een naam van een persoon opgedoken, waar Wendy van verliefd op zou zijn geworden, namelijk Robbert Boekema. Die man hebben we gisteren al gesproken en hij zei: ‘Nog voor ik met Wendy zakelijk in zee ging zei Erland al: besef je dat er mensen zijn die er iets over kunnen gaan denken.’”

De collega’s van Ikink reageerden politiek correct. Beau van Erven Dorens: “Nu gaan we dus iedereen opbellen die niets met Wendy heeft?

Luuk: “Ik heb geen idee, die naam ligt op straat en het is dus goed dat we even hebben nageteld.”

Peter R. de Vries: “Zeg, Luuk: sla jij je vrouw nog altijd? Dat is net zo’n vraag.”

Beau: “Ik snap wat je bedoelt. We noemen nu iemand, maar die man heeft er ook niet om gevraagd.”

Luuk: “Wij noemen die naam ook niet, die lag op straat (dankzij 6 Inside, red.).”

Lees ook:
Huwelijkscrisis Erland Galjaard en Wendy van Dijk (8 januari)
Erland schrok dat Evert wist van huwelijksperikelen (8 januari)
Toeval: RTL herhaalt Erland en Wendy op zwarte dag (9 januari)
‘Erland en Wendy zo open vanwege Humberto-drama’ (9 januari)
Albert Verlinde: ‘Erland en Wendy zaten in een sekte’ (9 januari)

Foto: Instagram, 6 Inside
46 Reacties op “‘Wendy van Dijk rommelt met haar DISQ-fitnessmaatje’”


 1. pаuldeleеuw

  Verlinde is een smerige p¡sn¡cht. Waarom wordt dit gebracht als nieuws?

 2. MENEER West

  Je gaat je collega toch niet aanvallen, heel mooi van Albert om gewoon zich niet te mengen of te roddelen over andermans huwelijk! dat ik klasse !!

 3. Keesie

  In showbizzland gaat iedereen vreemd

 4. Zalmneusje

  Weer zo’n tenenkrommend staaltje Peter R-gedrag: “Zeg Luuk, sla jij je vrouw nog altijd?” Krekelgeluiden in de studio. Pas toen drong het door dat die vraag moest dienen als een soort voorbeeld. Bij elk onderwerp dat ze behandelen is het wachten op die griezel die zich weer moet profileren door consequent een tegengestelde mening te geven, altijd met een blik als een maniak in die ogen.

 5. Roebel

  Dat wordt leuk nu Galjaard naar Talpa komt.

  Ben benieuwd hoe snel Sandra Schuurhof en haar liefdesbaby genoemd worden

 6. Puk vd Petteflet

  Wendy heeft haar mondje nog vol zo te zien op de foto…

 7. Sven L.

  De enige met hersens en fatsoen is Van Erven Dorens.

 8. Kees

  Heftig

 9. Anja

  Zielig en sneu geroddel.

 10. freek

  Zelfs met verdachtmakingen krijgt Albert de kijkcijfers niet omhoog. Dit wordt een treurige afgang. De zoveelste bij SBS.

 11. SL

  Mooi voorbeeld ook voor die zoon van Wendy. Groeit op in een gebroken gezin omdat vader de slurf niet in de broek kon houden. En nu is het weer ma die het nit zo nauw neemt met de huwelijkse trouw. Chapeau!

 12. revens

  is hij familie van Rob de Nijs? Ze gaar er niet op vooruit, wat een engerd!

 13. Da's nog niks

  Dus Galjaard zei “besef je”? Wat een taalbarbaar!

 14. q8

  tjeetje, weer zo”n lelijke kerel.
  in elk geval kan wendy de fiets goed parkeren
  [in spleet tussen de voortanden ]

 15. Klaasje

  Dat niet “sjieke” van Albert gaat hem tegenwerken.

 16. Curryworst

  Wat?!? Zat Peter R. weer bij RTL Boulevard?
  Staat zijn bedje daar op het Leidseplein in de studio of zo?

 17. Dennis

  Mooi dat Albert Verlinde de geruchten molen in gang houd.

 18. Meneer Kaktus

  Wendy heeft zich ook aan mij opgedrongen, maar je denkt toch niet dat ik de heerlijke vormen van Virgien inruil voor 15 ribben en een guitig koppie?

 19. Rubicon

  Mooi opzetje van Albert-60 keer zeggen dat het een gerucht is. Hopen op een relletje zodat kijkcijfers omhoog gaan, wat broodnodig is. Tot nu toe heeft het echter niet gewerkt gezien de 60.000 afhakers

 20. Tres

  Het stel vertelt dat het niet helemaal lekker gaat tussen hen, en dat ze regelmatig gescheiden slapen. “Ondanks dat we verder niet op geruchten en roddels in zullen gaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral ook onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.”

 21. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij vinden dit een rare gang van zaken, dus…zo komt kwalbert aan z’n zendtijd. Een geruchten-versterkend effect van zelfgecreëerde verhaaltjes.
  Gifkikker. We hopen dat dit snel ten einde komt.

 22. jomari

  Er wordt wat af gerommeld op het Gooise matras die niet alleen doordrenkt is van natuurlijke sappen…vooral die witte poeder schijnt van alle inspanningen door
  de poriën te sijpelen.Ik citeer nog maar even mijn moeder, als je jeuk hebt in
  het vooronder kun je ook zelf discreet krabben, geeft minder complicaties.

 23. snuifje

  Wat een eng wereldje is dit. Snap werkelijk niet dat mensen naar Boulevard of Iside koekeloeren. Ga zelf leven zou ik willen adviseren.

 24. Waarom??

  Weet je, meneer Albert vond toen niet leuk dat met hem en onno bekend werd gemaakt. En nu mag hij wel iets speculeren wat waarschijnlijk niet waar is. Hoe ver mag je dan zinken.

 25. aldus

  En Albert maar schijnheilig doen over de kinderen van Erland en Wendy. Hij weet helemaal niks en gooit dan maar een roddel de wereld in. Leugens en laster; Albert is weer terug.

 26. Woi!ter.

  Onno Hoes woont hier in Floriande en ik zie regelmatig Kwalbert bij hem overnachten…

 27. Dirk

  Te triest voor woorden dat dit soort programma’s worden uitgezonden , nog triester dat er nog mensen zijn die er naar kijken .

 28. Wendy door het Slijk

  Wendy kroop regelmatig bij Robbert onder de deur door. Die twee hebben echt meer dan een zakelijke band.
  Erland daarentegen zou het met iedereen doen, die schijnt niet zo trouw te zijn aan zijn Wendy

 29. riool

  Chris Zegers pakte ze ook van Alwien Tulner af. Ik hoorde iets anders dan dit spleetje.

 30. anonymous

  Ze kan bij hem wel goed haar fiets parkeren.

 31. Mike

  Ik denk eerder dat Wendy haar lol elders begon te zoeken, omdat Erland een notoire schuinsmarcheerder is…

 32. Mike

  Die verhalen gaan al jaren.

 33. Smulpaap

  @Woi!ter: so what Sherlock Holmes, ze zijn nog steeds getrouwd, dimwit.

 34. ron

  wat je van Xander de Buisonjé niet leuk vond, doe je nu zelf.
  En nog iets meer, want jij bent nu getouwd.
  of hij je man niet belangrijk meer voor nieuwe programma’s bij RTL

 35. RaymondVL

  Tja, van alle coke krijgt Wendy veel jeuk in d’r gleuf. En aangezien Mister Galbak veel aan het dj’en is met Ronald Molenzijk komt ze nogal wat tekort.

 36. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Spleet zoekt spleet

 37. Alles4carriere

  Iedereen die robbert kent, weet wat robert boekenmaar op uit is…..
  Groot doen op anders mans centen en pochen met schaatscarriere.
  Altijd in schijnwerpers van mensen die succesvol zijn…
  Gladjanus 1e klas. Hoop dat wendy dat snel ziet.
  Vraag zijn oude liefde susan maar eens.
  Gigolo 1e klas op kosten van een ander…

 38. Theo

  Echt sneu voor Wendy haar kids, die worden natuurlijk ff een uurtje gedumpt in smalland bij Ikea fijn spelen in de ballenbak en mama gaat ff fijn een uurtje spelen met ome Robbert.

 39. MENEER West

  @ WOLTER En is het een beetje leuk wonen in Hoofddorp?????

 40. Mark

  Kun je wel goed coke door innemen door die spleet. Zowel de spleet van die vent als die van Wendy.

 41. Frans Koene

  Wat ze prive doet moet ze zelf weten.
  Ushi is toch leuk door haar neergezet en over het algemeen hoorde je nooit hele rare verhalen over wendy.

 42. Dikke Arie

  Die Sem gaat samen met Damian een TBS inrichting voor BNers oprichten.

 43. Frans Koene

  Het kan iedereen overkomen dat hij of zij verliefd wordt op een ander.
  Dat is vaak een drama voor de kinderen.
  Helemaal als je beroemd bent.

  Wat wendy en galjaard rommelen en keng bengen maakt me niks uit…. echter die kinderen zijn daardoor echt heel erg de dupe.
  Ik hoop dat de kinderbescherming dit ook ziet.

 44. letstalk

  @Mike: Dan heeft ze nu met Robbert weer een schuinsmarcheerder(SM) te pakken.
  Niet de 1e scheve schaats die hij gereden heeft, hij staat er om bekend.
  Maar ja hij zwetst zich er vast wel weer uit.
  Al met al triest voor zijn vrouw en de kids van Wendy.
  En ja, schijnbaar valt Wendy dus op SM types, herhalingen zie je wel vaker.

 45. Landert jaardgal

  Hij is niet meer de grote baas dus ja geen programmatjes meer voor wendy
  Zo voorspelbaar deze crisis…

 46. Trudy

  Och wat een zielig stel hij gaat vreemd en zij gaat vreemd leuk voorbeeld voor dr kinderen …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.