‘Wendy van Dijk rommelt met haar DISQ-fitnessmaatje’

De huwelijkscrisis van Erland Galjaard en Wendy van Dijk heeft ermee te maken dat de presentatrice verliefd is geworden op een ander. Het zou gaan om haar compagnon van het fitnessbedrijf DISQ: Robbert Boekema. Dat onthulde Albert Verlinde woensdagavond in 6 Inside. Galjaard gunde de primeur van zijn huwelijkscrisis aan Evert Santegoeds, dus die showkenner zwijgt netjes over alle geruchten. Verlinde wordt geboycot door Galjaard en speculeert er op los.

Verlinde slingert de naam van Robbert Boekema de wereld in. “Ik heb gisteren al aangegeven dat er iemand in het spel zou zijn en dat een van de twee verliefd zou zijn geworden. Dan loop je de studio uit en dan krijg je eigenlijk binnen twaalf uur van drie verschillende kanten mensen die zeggen: ‘Ja, het klopt, er is de afgelopen tijd inderdaad een soort spanningsveld geweest.’

Die mensen hebben de naam van Robbert genoemd. “We praten over Robbert Boekema. Hij is de man die de hele DISQ ontwikkeld heeft, waar Wendy reclame voor maakt. Het is een gerucht, hè, laten we daar helder over zijn, maar het is een heel stevig gerucht en het komt van drie kanten binnen. Waar rook is, is vuur. Er worden ook specifieke dingen gemeld.

Van Dijk en Boekema waren regelmatig te zien in DISQ-filmpjes. “Het is heel makkelijk om te denken dat dat hem is omdat ze zo vaak samen in beeld komen, maar wat van diverse kanten tot me komt is dat het toch heel hecht is geworden tussen de twee.”

Chicago

Op een gegeven moment begonnen hun gevoelens voor elkaar te groeien, meent Verlinde. “Het schijnt misgegaan te zijn bij de marathon van Chicago, waar het gezelliger werd dan de bedoeling was. Toen had Erland ook zoiets van: ik ben er klaar mee met het gedoe.”

Boekema wil niet ontkennen, aldus Verlinde. “We zijn de hele dag aan het bellen geweest met Robbert. Hij zei eerst: ‘Ik ben druk en bel jullie straks terug.’ Uiteindelijk verwezen zowel Erland en Wendy naar Mike van Dijk, de broer en manager van Wendy, maar ook Robert zelf, een kwartier voor deze uitzending. Dat vind ik een beetje raar. Of je zegt dat het onzin is, maar je gaat toch niet de broer van Wendy als woordvoerder neerzetten?

Als er echt tegen mij gezegd wordt: ‘Dat moet je niet zeggen, want het is onzin!’ Maar dat is allemaal niet gezegd. Dan deel ik hier het gerucht. Dit is op dit moment de naam die het meest genoemd wordt.”

Shownieuws

Nu Santegoeds zijn primeur van Galjaard binnen heeft, gedraagt hij zich galant naar het showbizzpaar. Hij is in Shownieuws niet bereid om allerlei geruchten te bespreken, zoals Verlinde dat wel doet.

Toen een collega de roddel van Verlinde aanstipte, antwoordde Santegoeds: “We hebben het daar inderdaad over gehad deze week en toen zeiden ze dat het niet waar is. ‘Het speelt niet’, zeiden ze. Het is gewoon een van de verhalen van de geruchten die de ronde doen. Erland zegt: ‘Dat hebben we wel ingecalculeerd.’”

RTL Boulevard

RTL Boulevard durfde de naam van Robbert Boekema alleen te noemen omdat 6 Inside dat al heeft gedaan. Luuk Ikink: “Iedereen gaat ook graven. Er is inmiddels ook een naam van een persoon opgedoken, waar Wendy van verliefd op zou zijn geworden, namelijk Robbert Boekema. Die man hebben we gisteren al gesproken en hij zei: ‘Nog voor ik met Wendy zakelijk in zee ging zei Erland al: besef je dat er mensen zijn die er iets over kunnen gaan denken.’”

De collega’s van Ikink reageerden politiek correct. Beau van Erven Dorens: “Nu gaan we dus iedereen opbellen die niets met Wendy heeft?

Luuk: “Ik heb geen idee, die naam ligt op straat en het is dus goed dat we even hebben nageteld.”

Peter R. de Vries: “Zeg, Luuk: sla jij je vrouw nog altijd? Dat is net zo’n vraag.”

Beau: “Ik snap wat je bedoelt. We noemen nu iemand, maar die man heeft er ook niet om gevraagd.”

Luuk: “Wij noemen die naam ook niet, die lag op straat (dankzij 6 Inside, red.).”

Lees ook:
Huwelijkscrisis Erland Galjaard en Wendy van Dijk (8 januari)
Erland schrok dat Evert wist van huwelijksperikelen (8 januari)
Toeval: RTL herhaalt Erland en Wendy op zwarte dag (9 januari)
‘Erland en Wendy zo open vanwege Humberto-drama’ (9 januari)
Albert Verlinde: ‘Erland en Wendy zaten in een sekte’ (9 januari)

Foto: Instagram, 6 Inside

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen