Wendy van Dijk op Story-cover: ‘Wéér huwelijkscrisis met Erland?’

Wendy van Dijk staat groot op de cover van de nieuwste Story, omdat er wéér sprake zou zijn van een huwelijkscrisis met Erland Galjaard. Verlaat hij de echtelijke woning?

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © NPO

Erland Galjaard en Wendy van Dijk werden in januari 2019 landelijk shownieuws toen ze hun huwelijkscrisis bevestigden. Zij zou hebben gerommeld met haar toenmalige zakenpartner, een of andere fitnessgozer. Gordon liet destijds echter weten dat óók Angela de Jong een van de redenen was dat de twee tijdelijk apart van elkaar gingen wonen.

Gaat Errie verhuizen?

Uiteindelijk wisten Er en Wen hun crisis te overwinnen, maar nu, vierenhalf jaar later, zouden ze wéér een huwelijkscrisis beleven. Ze staan groot op de cover van Story, omdat hij in zijn eentje een appartement van 1,5 miljoen euro heeft gekocht aan de Rotterdamse Willemskade. “Wat speelt er in onrustig huwelijk Wendy van Dijk?”, luidt de kop.

Volgens het tijdschrift gaan er binnen de tv-wereld geruchten over een nieuwe crisis. “En uit Story-onderzoek blijkt dat Erland afgelopen juni voor 1,5 miljoen euro en zonder inbreng van Wendy een fraai gelegen appartement in Rotterdam heeft gekocht.”

Wendy zwijgt

De Story heeft geprobeerd om die twee aan de lijn te krijgen, maar ze zwijgen. “Of Erland zelf in zijn nieuwe appartement in Rotterdam gaat wonen of het wellicht puur aankocht als beleggingsobject, is niet bekend; hij reageerde niet op Story’s verzoek om contact over deze aankoop. Ook Wendy heeft geen reactie gegeven.”

Het is volgens het blad wel vreemd dat Wendy laatst ook al zonder Erland in Thailand was, waar ze knokkelkoorts opliep. Ze plaatste in september 2020 voor het laatst een foto met Erland op Instagram en volgens Story zijn ze in december 2021 voor het laatst samen gespot in het openbaar, namelijk bij de première van de film Silverstar.

Ontvolgd op Insta

Er waren afgelopen december ook al geruchten over een tweede huwelijkscrisis van Erland en Wendy, omdat hij haar bleek te hebben ontvolgd op Instagram. Toen wilde hij wél reageren: “Ik hoef Wendy niet op Instagram te volgen, want ik zie haar elke dag…”

Nu, acht maanden later, volgt hij Wendy wél op Insta, aldus Story. “Mogelijk omdat hij haar nu níét meer dagelijks ziet, en over enkele weken zijn intrek neemt in zijn nieuwe appartement in Rotterdam?”

Op de foto met Linda

De Story wijst er ook nog even op dat Erland afgelopen zomer werd betrapt met Linda de Mol, toen ze een hotel uit kwamen lopen. “Het was lang geleden dat Linda de Mol zó stralend gezien werd, en ook Erland zag eruit alsof hij een paar prettige uurtjes had doorgemaakt.”

Story-cover

De nieuwste cover van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erland en Wendy zwijgen: denkt u dat er sprake is van een huwelijkscrisis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen