‘Gordon zegt ook Harry Mens af, is helemaal klaar met Nederland’

Gordon lijkt door zijn manager te zijn uitgerust met een soort rode knop waarmee hij in één keer van alles kan cancelen. Ook zijn optreden bij Harry Mens gaat niet door, meldt Evert Santegoeds.

Gordon en Harry Mens © RTL

Privé-baas Evert Santegoeds is terug van vakantie. Als we de beelden mogen geloven is hij op het roze vakantie-eiland Gran Canaria flink dronken geworden met Gerard Joling (de reguliere showmedia kennen het concept journalistieke distantie niet), maar nu is hij weer in eigen land. En dat gaat gepaard met een flinke sneer aan het adres van Gordon.

Niet naar Harry

Evert leeft mee met Gordon, geeft hij aan in de podcast Strikt Privé. “Ja, het verval van Gordon zet door geloof ik, hè? Hij had nog één vriend over. Ik geloof dat hij aanstaand weekend te gast zou zijn bij Harry Mens in de uitzending en daar samen met Harry zou zingen als nieuw gelegenheidsduo, maar dat heeft hij inmiddels ook afgezegd.”

Waarom wil Gordon niet meer naar Harry toe? “Hij heeft zó’n hekel aan Nederland dat hij hier voorlopig niet terug wil komen. Hij zegt: ‘Ik ga eerst naar Dubai, dan twee maanden naar Zuid-Afrika en dan ben ik eind april terug voor de opnames van een nieuw programma.’”

Hoofdrekenen

Hoofdrekenen is kennelijk niet Gordons sterkste eigenschap, aldus Evert. “Ik ging rekenen en ik denk: eind april is over een goede vijf weken, dus ik weet niet hoe hij Dubai en twee maanden Zuid-Afrika in vijf weken wil proppen, maar ja, we gaan het wel horen wat hij gaat doen en voor wie. Ik geloof niet dat hij hoog op het verlanglijstje van mensen staat nog.”

Collega Jordi Versteegden: “Het is een pijnlijke saga aan het worden, vind je niet?”

Evert: “Ja, zoals iemand zei: als op vals zingen een straf stond, dan zat hij nu vast. Maar ik denk dat hij nu zelfs in de EBI zou zitten.”

Musical

Een tijdje geleden riep Evert nog dat Gordon zich zou kunnen revancheren met een rol in de nieuwe musical Moulin Rouge, maar dat gaat Carlo Boszhard nu doen. “Dat brengt Gordon helemaal niet op. Het is een wervelende show en de eerste week zal het misschien goed gaan, maar de derde week is hij ziek. Dat is de ellende met Gordon.”

Het gerucht ging vorige week even dat Gordon de ochtendshow van Radio 10 zou gaan doen, maar de zenderbaas moet er niet aan denken. “Je moet Gordon geen ochtendshow willen geven, want je kunt de dagen aftellen dat het misgaat.”

‘Kan echt niet’

Jordi stelt dat Gordon ook écht geen radioshow meer gaat krijgen. “Ik was net nog bij Radio 538 en Radio 10 in het pand en daar schudden ze ook heftig nee als het gaat over Gordon.”

Evert: “Dat kan ook echt niet. Hij heeft zijn kansen gehad daar, ook bij de radio.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is meer klaar met de ander?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen