Sophie Hilbrand dumpt Olcay Gulsen na optreden in VI: ‘Gecanceld’

Sophie Hilbrand hoeft Olcay Gulsen niet meer als sidekick te hebben in haar talkshow Jeroen & Sophie nu ze een keertje aan tafel heeft gezeten bij Vandaag Inside. “Je bent gecanceld.”

Olcay Gulsen en Sophie Hilbrand © SBS, NPO

Olcay Gulsen zat gisterenavond aan tafel bij Vandaag Inside, de best bekeken talkshow van ons land, maar moet daarvoor wel haar schnabbel als sidekick in Jeroen & Sophie opgeven. Gelukkig is het VI-optreden van Olcay goed in de smaak gevallen, dus de kans is groot dat ze een nieuwe schnabbel te pakken heeft. Niet bij BNNVARA, maar bij SBS 6.

Studiohoppen

Het gedoetje tussen Olcay en de redactie van Sophie & Jeroen komt ter sprake als mede-VI-gast Raymond Mens verklapt dat hij gisterenavond ook door Op1 was uitgenodigd. “Ik zei: ‘Het lijkt me niet verstandig als ik van de ene naar de andere studio doorloop, dus laten we dat niet doen.’”

Op1 vond het geen punt dat hij direct daarvoor dan ook bij VI zou zitten. “Zij vonden het geen probleem.”

Olcay verbaasd

Olcay is daar verbaasd over. “Ik vind het raar, want ik ben afgezegd voor Sophie & Jeroen. Daar zou ik naartoe gaan. Toen zeiden ze: ‘Nee, als je naar VI gaat, dan mag je niet meer.’”

Wilfred Genee: “Ben je gecanceld?”

Olcay: “Nou, niet gecanceld. Ze zeiden: ‘Als je daarheen gaat… Je moet wel kiezen.’ Waarom mag jij dan wel overal zitten?”

Verschil in kwaliteit

Raymond grapt daarop: “Ja, verschil in kwaliteit misschien.”

Olcay: “Deskundigheid, hahahaha! Nou, ik druip weer naar huis.”

Johan Derksen laat Olcay aan het eind van de aflevering weten dat ze wel vaker bij VI mag aanschuiven. “Wij hebben graag een vrouw in ons midden en ik vind dat je heel goed bij ons past.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen