Patty Brard: ‘Zó enig dat Douwe Bob tien miljoen euro waard is!’

BN’ers zijn soms echt niet te volgen. Patty Brard begint in Shownieuws om onduidelijke redenen helemaal te kirren als ter sprake komt dat Douwe Bob tien miljoen euro waard zou zijn. “Enig!”

Douwe Bob en Patty Brard © SBS 6

Als je hem in een gemiddeld weekend op het dorpsplein van Abcoude tekeer ziet gaan, dan zou je niet verwachten dat Douwe Bob op stand woont, maar het is toch echt zo. Hij is verhuisd van een miljoenenwoonboot in Amsterdam naar een statig pand in BN’er-enclave Abcoude. En nu staat die boot te koop voor 1,4 miljoen euro.

325 duizend winst

Makelaar Leslie de Ruiter wijst op de enorme woonoppervlakte van die boot: 325 vierkante meter. “Dat is echt heel groot. De meeste mensen in Amsterdam wonen kleiner. Het is helemaal gerenoveerd. Douwe heeft er een hoop geld in geïnvesteerd. Er zitten vijf slaapkamers in, een paar badkamers. Zelfs een sauna en een jacuzzi”, zegt hij in Shownieuws.

Douwe gaat goede zaken doen, aldus de makelaar. “Hij heeft het schip voor 1.050.000 euro gekocht en hij vraagt nu een stevig bedrag: 1.375.000. Als dit lukt maakt Douwe Bob 325 duizend euro winst en dat gun ik hem van harte.”

10 miljoen euro

Showkenner Bart Ettekoven vindt het leuk voor Douwe. “Good for him. Als hij daar drie ton op kan pakken, lekker toch?”

Hoeveel is die Douwe eigenlijk waard? “We hebben even gekeken en wat schattingen gemaakt. Er gaan geruchten dat hij toch wel goed is voor meer dan 10 miljoen inmiddels. Dat is toch wel een leuk bedrag wat hij bij elkaar heeft gezongen of verdiend op andere manieren. En geschreven.”

Kirrende Patty

Patty Brard begint helemaal te kirren als ze die 10 miljoen voorbij hoort komen. “Wie koopt doet het ook goed natuurlijk. Hij heeft dat huis in Abcoude, dat is al een paar miljoen, die boot is al een paar miljoen. Dat tikt wel lekker aan natuurlijk”, zegt ze.

Het lijkt erop dat ze het vermogen van Douwe een soort gerechtvaardigde middelvinger vindt naar zijn critici. “Ik vind het toch, met het imago dat hij heeft, enig om te zeggen dat die jongen gewoon 10 miljoen waard is. Héérlijk.”

Dan kijkt ze recht in de camera: “Net goed voor jou, Bob.”

Heel raar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard vindt het 'enig' om te zeggen dat Douwe Bob tien miljoen euro waard is. Herkenbaar gevoel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen