Dyantha Brooks wil niets meer zeggen over Douwe Bob: ‘Hierom’

Dyantha Brooks wil niets meer zeggen over haar felle tv-ruzie met Douwe Bob, die zich heeft laten opnemen in een verslavingskliniek. En daar heeft de presentatrice een duidelijke reden voor…

Dyantha Brooks en Douwe Bob © Shownieuws

Het is dik een maand geleden als Douwe Bob zich tijdens een live-interview met Shownieuws zó onbeschoft opstelt dat presentatrice Dyantha Brooks het hélemaal gehad heeft. De SBS 6-ster besluit het gesprek af te breken, zodat hij weer naar zijn fans toe kan. Ze sluit af met een geestige sneer: “Hij mag er van mij weer drie bezwangeren vanavond!”

Gewone stervelingen

Was Shownieuws maar iets vaker zo, in plaats van dat continue onderslijmen van allerlei (bevriende) BN’ers. Gedraagt een ster zich onbehoorlijk? Dan past daar kritiek bij en niet van dat belachelijke geleuter van Ronald Molendijk dat sterren zich aan andere fatsoensregels mogen houden dan gewone stervelingen.

Inmiddels blijkt dat Douwe al geruime tijd, en dus ook tijdens dat tv-interview, zwaar verslaafd is. Hij heeft zich laten opnemen in een verslavingskliniek, na een zeer gewelddadig incident op straat in zijn nieuwe woonplaats Abcoude.

Dyantha zwijgt

Hoe kijkt Dyantha ruim een maand later terug op dat rare onderonsje met Douwe? “Ik heb op dat moment gezegd wat ik ervan vond. Eigenlijk wil ik over Douwe Bob niks meer zeggen, want het wordt allemaal weer opgepakt en uitvergroot”, zegt ze in de Nieuwe Revu.

Als Shownieuws-presentatrice weet Dyantha als geen ander dat werkelijk élke uitspraak kan leiden tot een headline en in ophef heeft ze kennelijk niet zo’n zin. Maar waarom dan die sneer over zijn hitsige gedrag? “Van dat bezwangeren zei ik in the heat of the moment.”

Hmm, jammer.

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dyantha Brooks viel Douwe Bob keihard aan op tv. Iets meer van dat en iets minder geslijm?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen