Douwe Bob bespot in megahit Even Tot Hier: ‘Albert Heijn-rammer!’

Straatterreur als welkomstcadeau: ze zijn in Abcoude nog steeds aan het bijkomen van de verhuizing van Douwe Bob. De zanger is nu flink op de hak genomen in de megahit Even Tot Hier.

Douwe Bob © RTL, Maps

Het loopt de spuigaten uit met al die BN’ers: bij de Jordaanse Jumbo moet er tegenwoordig iemand 24/7 op de uitkijk staan of Glennis Grace niet door de straat loopt en in Abcoude hebben ze nu de mannelijke variant: Douwe Bob. Die heeft vorig weekend enorm zitten knokken voor de plaatselijke Albert Heijn, op steenworp afstand van Eva Jineks huis.

Rammende Bob

Douwe is nu behoorlijk bespot in de zeer goed bekeken tv-hit Even Tot Hier. Daarin gaat het onder meer over de vraag waarom zoveel Nederlanders tegenwoordig boodschappen doen in Duitsland. “In Nederland is het te gevaarlijk, hè, want daar staat Douwe Bob iedereen in elkaar te rammen”, grapt Niels van der Laan.

Collega Jeroen Woe maakt er een quizvraag van voor het publiek: “Douwe Bob heeft een vermoedelijk 16-jarige jongen geslagen voor de supermarkt in Abcoude en daar zijn beelden van, dus we weten wat hij zei. Wat zei hij tegen die jongen? Wat heeft hij geroepen, die deugniet?” Het antwoord? “Ga dood!”

Overbevolking

Waarom Douwe zo aan het knokken was? “Hij wil natuurlijk de door hemzelf veroorzaakte overbevolking weer een beetje rechttrekken”, grapt Jeroen, wijzend op het hele bataljon aan vrouwen dat hij zwanger heeft gemaakt.

Jeroen denkt dat ze in Abcoude nu met angst en beven door de straten lopen. “Iedereen in Abcoude is nu ontzettend bang, hè, voor deze nieuwe inwoner. Er is ook meteen een nieuwe campagne gestart: ‘Zie je Bob, zeg het hardop!’”

Supermarktterreur

Even later geeft Even Tot Hier een minuut gratis boodschappen doen cadeau aan een vrouw die het niet zo breed heeft. Plotseling duikt er in de supermarkt een levensgrote Glennis van bordkarton op. “Kijk uit, kijk uit. O, ze is niet geslagen. Ze kan door”, klinkt het.

En even later volgt kassaknokker Douwe op bordkarton: “O nee! Kijk uit dat je niet geslagen wordt! Niet zwanger worden!”

Fragment

Even Tot Hier had overigens ook nog een vrolijke reünie van Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder in petto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob knokt in Abcoude. Puur de alcohol of ook deels karakter?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen