Douwe Bob is Renze Klamer even goed zat: ‘Jij blijft erover praten!’

Douwe Bob is het even goed zat als Renze Klamer maar door blijft vragen over zijn verslavingsprobleem. “Gaan mijn kinderen het later zien? Ja, wel als jij het erover blijft hebben, ja!”

Renze Klamer en Douwe Bob © RTL

Het houdt maar niet op met al die verslaafde BN’ers: ook Douwe ‘snuif’ Bob heeft zich bij dat rijtje gevoegd. De zanger ging eind vorig jaar als een imbeciel tekeer op het dorpsplein van zijn nieuwe woonplaats Abcoude. Op steenworp afstand van het huis van Eva Jinek zat hij ongelooflijk veel stennis te maken, en dat belandde op een juicekanaal.

Bruggetje

Douwe is op de socials door het stof gegaan, heeft een afkickreisje gemaakt en alleen een Videoland-docu zou de boel nog compleet maken. Gisteren zat hij in elk geval al in de talkshow van Renze Klamer voor wat verplichte boetedoening. Al was hij het op een gegeven moment wel een beetje zat…

Als de vragen over zijn verslavingsprobleem aanhouden, probeert Douwe op een gegeven moment zelf maar een bruggetje naar zijn pr-praatjes te maken. “Ik moet het gewoon rechtzetten en het is tijd voor een nieuw hoofdstuk en ik heb heel veel zin in mooie… Mag ik een bruggetje maken? Mooie, nieuwe muziek.”

Kinderen

Nee, daar is Renze nog niet aan toe. “Nog even… Dat is misschien een pijnpuntje, maar ik dacht: we zijn allebei vader en ik dacht wel met die beelden: dit gaan je kinderen ook zien later.”

Douwe: “Ja, wel als jij het erover blijft hebben, ja.”

Renze: “Geef jij nou mij de schuld daarvan?!”

Douwe: “Een beetje wel, ja!”

Therapie

Renze probeert het na zijn geruzie met Arie Boomsma – eveneens woonachtig in Abcoude – luchtig te houden. “Is dat wat jij geleerd hebt bij therapie?”, grapt hij.

Douwe: “Nee, nee, nee, hahaha.”

Renze: “Nee, toch? Die gaan googelen en dan…”

Douwe: “Nee joh, dan hebben we allang geen internet meer!”

Yvonne sneert

Wat vindt Yvonne Coldeweijer van dit sorry-interview? “Als ik dit soort toneelstukjes op tv zie krijg ik toch gewoon bijna respect voor André Hazes junior, die tenminste nog toegeeft dat hij 8 gram coke per dag snoof op zijn dieptepunt”, schrijft ze op haar juicekanaal. “Douwe praat alleen maar over ‘AICoHoL’, omdat hij dan sympathieker overkomt.”

Douwe is niet eerlijk, stelt ze. “Hoe zit het met coke, GHB, ketamine? Waarom praat je daar niet over? En dan die mensen aan tafel: ‘Wat moedig dat je hier durft te gaan zitten’. Gênant zeg. Hij vertelt alleen wat hem uitkomt om sympathiek te lijken. Een mooi schouwspel voor de media en iedereen trapt er weer in.”

Horecabeurs

Volgens spionnen van Yvonne was Douwe van de week op de horecabeurs in Amsterdam. Een spion laat weten dat hij met twee biertjes in de hand stond, een ander laat weten: “Hij is niet clean want hij stond dronken nog op de horecabeurs in de RAI in Amsterdam afgelopen dinsdag.”

Meen je dit nou, vraagt Yvonne. Ja, zegt de spion: “Het was vrij dujdelijk dat hij niet nuchter was.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen