Douwe Bob helemaal pissig na vraag over drugs: ‘Rattenstreken!’

Douwe Bob, die na een agressie-explosie voor de Albert Heijn in Abcoude in rehab ging, doet heel gepikeerd na een vraag over de precieze toedracht van zijn verslaving. “Rattenstreken!”

Douwe Bob © RTL

Zowel Yvonne Coldeweijer als Patty Brard zijn er vrij zeker van dat Douwe Bob niet alleen last had van een ernstige drankverslaving, maar ook van een cocaïneverslaving. Volgens de juicekoningin heeft hij dat er bewust niet bij vermeld. “Want dat klinkt minder gezellig. Dat weet ie van André junior en van Tino.”

Douwe ontkent

Douwe, die een paar jaar geleden eens is betrapt op coke tijdens een livestream, blijft volhouden dat hij alleen een verslaving aan drank had. Maar de geprikkeldheid en gepikeerdheid die hij vertoont als hij daarnaar gevraagd wordt, zegt genoeg. Hier speelt meer dan alleen een paar biertjes te veel.

Als Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop hem vraagt of hij alleen aan drank verslaafd was of ook aan drugs, antwoordt hij: “Drank, drank.”

Rattenstreken

Jeroen merkt vervolgens heel droog op, alsof hij hem niet gelooft: “Oké.”

Douwe daarop: “Wat?”

Het stoort de zanger mateloos. “Zonde man. Je probeert juist een soort van leuk ding te doen… Je kan natuurlijk vragen wat je wil, natuurlijk. Ik snap natuurlijk… Je probeert altijd je rattenstreken te doen en dat moet je ook doen.”

Uit de tent lokken

Douwe werd vorige week óók al gevraagd door zijn vermeende drugsgebruik door een andere journalist van De Telegraaf. “Je voelt je niet geroepen je te verdedigen als er wordt gezegd dat je niet alleen aan alcohol verslaafd was, maar ook aan drugs?”, vroeg de journalist van dienst hem toen.

De zanger daarop: “Nee, dat is uit de tent lokken. Het is soms tegen het kwaadaardige aan en ik wil me daar verre van houden. Ik heb er gewoon een veel te leuk leven voor. Het wordt natuurlijk een ander verhaal als de kids ouder worden en ze zouden hen erbij betrekken.”

Fragment

Douwe is pissig:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Douwe Bob voor pasen weer aan de coke zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen