Winston Gerschtanowitz weg bij knikkershow? ‘Hij zit zonder werk’

De tv-kenners van ons land zijn in paniek, want Winston Gerschtanowitz lijkt in 2024 zonder tv-werk te zitten. Talpa doet namelijk héél vaag over de presentatie van zijn knikkershow.

Winston Gerschtanowitz © William Rutten

Winston Gerschtanowitz heeft na zijn vertrek bij RTL Boulevard vooral veel gerommeld in de marge bij SBS 6. Eigenlijk is er niets dat echt beklijft. Nou ja, behalve die knikkershow van hem dan: Marble Mania. Maar ja… BN’ers die knikkeren, of je daar nou trots op moet zijn… Hoe dan ook: er is wat consternatie over de presentatie.

To be decided

Belangrijke tv-kenners van ons land laten een luid alarm klinken, want de tv-toekomst van Winston lijkt aan een zijden draadje te hangen. Joost Maiburg, sterredacteur van RTL Boulevard, heeft de adverteerderspresentatie van SBS 6 even doorgenomen en ziet op de Marble Mabia-pagina staan: ‘Presentator: TBD’.

To be decided? Hoezo ’to be decided?’ Die show doet Winston toch gewoon altijd? Joost op zijn analysekanaal: “In april keert Marble Mania weer terug voor een vierde seizoen. Er komen zes afleveringen. Maar het opvallendste: ‘Presentator: TBD’. Zou Winston Gerschtanowitz het vierde seizoen niet meer gaan presenteren?”

Vernieuwing

Eigenlijk zou het eruit knikkeren van Winston best een goede stap zijn, zegt Joost. “Met de teruglopende kijkcijfers kan het programma wel wat vernieuwing gebruiken. Dus heel vreemd zou het niet zijn.”

Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas van SBS 6, vreest het ergste. “Winston lijkt definitief SBS 6-gezicht af. Hij staat niet op de foto bij de aankondiging Marble Mania en bij presentator staat ‘TBD’. Dit zou zomaar Johnny de Mol kunnen gaan doen lijkt me.”

50/50

En hoe zit het met die Winston-quiz 50/50 dan? Dat komt ook al niet terug, aldus Tina. “Kim-Lian en Winston nu definitief zonder werk op SBS 6”, aldus Tina.

Nou, wat een ellende allemaal. Gelukkig voor Winston blijkt er toch niets aan de hand. “Winston is komend seizoen ook gewoon weer de presentator”, zegt een woordvoerder van Talpa tegen Televizier.

Eind goed al goed.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het na zijn vertrek bij RTL Boulevard bergafwaarts gegaan met Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen