Angela de Jong zou Winston ook niet binnenlaten: ‘Joggingbroek!’

Angela de Jong zou Winston Gerschtanowitz ook niet binnenlaten als ze bij hem voor de deur zou staan om een prijs uit te reiken. “Dan zit je in je joggingbroek voor de buis. Echt niet hoor!”

Winston Gerschtanowitz en Angela de Jong © RTL

De thuiswinnaars in de tv-show Miljoenenjacht hebben steeds meer moeite om Winston Gerschtanowitz binnen te laten voor het uitreiken van een geldbedrag. Zij willen helemaal niet met hun gezicht op de buis, omdat dan íedereen weet hoeveel geld je opeens hebt. Het verbaast Angela de Jong dat er nú pas mensen zijn die hem weigeren.

Joggingbroek

Angela zou die man ook nooit binnenlaten, zegt ze in de AD Mediapodcast. “Ik dacht wel toen ik dit zat te kijken zondag: hèhè, eindelijk eens iemand, want ik zou hem ook niet binnenlaten. Ja…”

Ook niet als hij met anderhalve ton komt? “Nee, ja, jongens, maar je gaat toch niet zomaar op zondagavond als je daar in je joggingbroek voor die buis zit met Winston Gerschtanowitz op je bank zitten? Ik heb het over mezelf. Als hij bij ons zou aanbellen. Wij doen trouwens niet eens mee, dus dat gaat hij ook niet doen.”

Heel hypocriet

Het is ongelooflijk hoeveel mensen Winston gewoon op hun bank laten zitten, vindt Angela. “Ik verbaas me er echt over hoe makkelijk mensen cameraploegen toelaten in hun huis. Dat is ook heel hypocriet wat ik zeg, want ik heb bijvoorbeeld ook regelmatig een cameraploeg van Boulevard in m’n huis, maar dat is dan voor mijn werk.”

Daar kiest Angela bewust voor. “Maar als ik gewoon totaal anoniem was en er kwam op zomaar op een willekeurig moment… Man Bijt Hond had ook altijd zo’n rubriek dat ze aanbelden. Nooit niet! Je weet het toch helemaal niet meer met al die trucs ook tegenwoordig of er iets achter zit of wat dan ook.”

Volkomen logisch

Het is volgens Angela ook helemaal niet prettig als iedereen opeens weet dat je een enorm geldbedrag hebt gewonnen. Dat schept soms mogelijk toch verwachtingen.

“Dan komt Winston dus, je weet dat je een bedrag krijgt. Dan zit je dus voor heel Nederland, ook de mensen waarvan je wil dat ze niet zien dat je opeens heel veel geld hebt… Ja, ik vind het volkomen logisch dat je die deur niet opendoet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Winston die prijswinnaars überhaupt niet zo voor het blok moet zetten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen