Na harde grap: liefje Rob Kemps plotseling niet in Vandaag Inside

Is het toeval of is ze boos? Na een keiharde en ietwat misplaatste grap van Wilfred Genee, verscheen Gerard Joling gisterenavond in VI zónder de achtergronddanseres van Rob Kemps.

Gerard Joling © SBS 6

Gerard Joling treedt op televisie steevast op met twee wilde dames, omdat hij in z’n eentje, als 63-jarige man, toch een beetje statisch overkomt. Eén van die wilde vrouwen is Stephanie Klaver, tevens de achtergonddanseres van Rob Kemps, met wie ze tegenwoordig in bed ligt. Maar gisteren had Gerard plotseling géén danseressen mee naar Vandaag Inside.

‘Ze zijn dood!’

Een beetje gek is het wel, want Wilfred Genee had die danseressen de avond ervoor nog min of meer aangekondigd in VI. Hij maakte toen namelijk een ietwat misplaatste grap over de dames. “Zou hij ook de danseressen meenemen?”, vroeg Johan Derksen.

Wilfred toen: “Dat denk ik wel, toch? De vriendin van Rob Kemps. Die is er altijd. O, ik krijg door dat ze allebei dood zijn.”

Johan verbijsterd: “Die twee danseressen?!”

Wilfred: “Gewoon heel serieus iemand die op mijn oor zegt: ‘Ze zijn allebei dood!’ Hahahahaha.”

Echt dood?

Gerard trad gisterenavond dus plotseling zónder die dames op in VI. Is er dan misschien wél iets met hen gebeurd? Wilfred vraagt het: “En je danseres is er niet bij, maar ze is ook niet dood, hè? Ze is gewoon niet aanwezig?”

De entertainer daarop: “Nee, schei uit. Je bedoelt mijn Stephanie Klaver? Die schat… Ja, dat zei je gisterenavond. Dat vond ik een beetje raar.”

Wilfred: “Nee, dat heb ik helemaal niet gezegd. Het ging over Dorus en meneer Cor Steyn man.”

Verwarring

Er is sprake van een misverstand, aldus Wilfred. Een beetje eigen schuld, geeft Johan toe: “Ja, jij zei: ‘Ze zijn allebei dood’, maar toen hadden wij het inmiddels ook over die danseressen.”

Gerard twijfelt aan Wilfreds verhaal: “Ja, nee, dat kan niet. Er zijn dingen die je niet kunt zeggen, Wilfred.”

Al met al gaat het dus helemaal prima met Rob en Stephanie. Over hen hoeven we ons pas zorgen te maken als ze twintig minuten lang geen Insta-fotootje hebben geplaatst. #gelukkigerdanooit

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u het liefje van Rob Kemps als een homewrecker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen