Winston Gerschtanowitz trekt flirt met RTL Boulevard in: ‘Ik ga niet’

De confettikanonnen kunnen weer terug de kast in: we moeten het bij RTL Boulevard voorlopig tóch nog even doen met Eddy Zoëy. Er zit geen terugkeer van Winston Gerschtanowitz in.

Winston Gerschtanowitz en Luuk Ikink © RTL

Na een korte periode van geruchten werd in de zomer bekend dat Winston Gerschtanowitz geen exclusief gezicht meer is van SBS 6, na een samenwerking van zo’n zes jaar. Wat volgde was een zeer opzichtige flirt met RTL Boulevard: “Stel ik wil bijvoorbeeld bij RTL Boulevard presenteren, dan kan dat nu makkelijker.”

Winston trekt flirt in

Voor zowel Winston als RTL Boulevard zou een terugkeer voordelen hebben. Zijn tv-carrière is na zijn vertrek bij de showrubriek alleen maar bergafwaarts gegaan en de kijkers van Boulevard moeten het tegenwoordig doen met Eddy Zoëy. Aan de andere kant heeft Winston vanwege zijn bomengesjoemel geen vlekkeloos imago meer.

Hoe dan ook: Winston trekt zijn flirt alweer in. Hij doet dat in gesprek met weekblad Weekend, dat hem vraagt naar zijn ambities op werkgebied. “Vertel, wil je dat ze je weer vragen voor achter de desk?”

‘Niet aan de orde’

Winston stelt dat er geen terugkeer in zit. “Nee, dat is niet aan de orde en dat zou ik ook niet meer willen. Dus ik kan je meteen uit die droom helpen. Waarom ik het niet zou willen? Ik ben er destijds bewust mee gestopt, dat ligt achter me.”

Hij vervolgt: “Het is een fantastisch programma en het is altijd leuk als ik de crew tegenkom en bezig zie bij de rode loper. Ik heb daar een geweldige tijd gehad, maar op een gegeven moment ga je gewoon door met het leven. Ik verheug me nu op een nieuw seizoen Marble Mania, dat ik weer mag presenteren voor SBS 6.”

Zeg nooit ‘nooit’

En zijn vriendin Renate Gerschtanowitz dan? Die vreet tegenwoordig al helemáál niks meer uit. Zij deed jarenlang Shownieuws, maar zegt nu geen zin meer hebben in tv: “Zeg nooit nooit, maar ik heb geen plannen voor de nabije toekomst. Als er iets voorbijkomt wat ik echt leuk vind, ja, dan wel. Maar niet omdat het moet.”

Ze besluit: “Ik word vaak gevraagd om mee te doen als deelnemer aan programma’s. Als het leuk is, doe ik graag mee. Maar ik doe heel leuke andere dingen, zoals onze website huisdieren.nl, dat maakt het ook wat makkelijker. Ik vind dat namelijk superleuk om te doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen