Romy Monteiro wéér van tv-klus gehaald: ‘Wat is er aan de hand?’

Wat is er aan de hand met Romy Monteiro? Heel even leek ze de rising star van het Mediapark te worden, maar nu zien we haar nergens meer. “Ze raakt nu wéér een presentatieklus kwijt.”

Romy Monteiro © Ruud Baan

Er is iets heel gekkigs aan de hand rond Romy Monteiro, de dochter van Antje Monteiro. Ze was best aardig op weg als televisietalent en mocht verschillende dingetjes doen voor de AvroTros, maar inmiddels is het muisstil rond haar. Ze plaatst af en toe nog wel wat fotootjes op Instagram, maar of ze ook nog werkt? Het lijkt er niet op.

Edsilia in, Romy uit

Tv-autoriteit Tina Nijkamp ziet nu dat Romy Monteiro ook al van de presentatie van het Kerst Muziekgala is gehaald; de editie van dit jaar zal gehost worden door Edsilia Rombley. En daarmee begint het er sterk op te lijken dat de tv-carrière van Romy in de kiem gesmoord is.

Tina is oprecht bezorgd. “Huh? Waar is Romy Monteiro gebleven? Wat is er met haar aan de hand? Eerder dit jaar waren er geruchten over sterallures en Romy raakt nu alweer een klus kwijt”, schrijft ze op haar analysekanaal. “Edsilia neemt de presentatie over van haar bij het Kerst Muziekgala.”

Divagedrag

De geruchten waar Tina op doelt zijn zeer hardnekkig. Yvonne Coldeweijer schreef in de zomer: “Hoewel ze begin dit jaar al op haar verwende gedrag werd aangesproken door Stage Entertainment en zij hierom woedend stopte met haar rol in The Bodyguard, is er nu precies hetzelfde gebeurd bij Stichting Free A Girl.”

Zal dit de reden zijn van haar vroegtijdige tv-exit? Tina: “In 2016 begon de presentatiecarrière voor Romy nog zo veelbelovend toen ze debuteerde met Frits op de Musical Sing-a-Long. Dat deed ze super leuk, kreeg vervolgens een contract bij Avrotros voor jeugd programma’s, maar is nu overal vervangen door Britt en nu dus ook door Edsilia.”

Contract verbroken

Er is volgens Tina echt stront aan de knikker. Er speelt volgens haar iets heel merkwaardigs rondom Romy. “Is haar contract verbroken? Lijkt er heel erg op. Ook bij Talpa zien we haar nooit meer. Vreemd allemaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Romy Monteiro überhaupt op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen