Romy Monteiro boos: ‘Ongevraagd gefotografeerd in strandtent Ibiza’

GTST-actrice Romy Monteiro is onlangs tijdens haar vakantie ongevraagd gefotografeerd op Ibiza. Het is de keerzijde van haar beroemdheid, klaagt ze in Televizier. “Dat zou ik graag inruilen.”

Romy Monteiro © Endemol

Romy Monteiro heeft jarenlang alles gedaan om door te breken. Van meedoen aan The Voice of Holland tot het spelen in musicals en nu weer acteren in Goede Tijden Slechte Tijden. Nu ze dan eindelijk een BN’er is en ook herkend wordt op straat, is het wéér niet goed. Zo was ze laatst behoorlijk pissig op Ibiza.

Op de foto

Op het vakantie-eiland werd Romy namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd, terwijl ze dat helemaal niet wilde. “Laatst was ik met mijn vriend op Ibiza en werden we ongevraagd gefotografeerd in een strandtent. Als ik dat onderdeel van het bekend zijn kon inruilen, deed ik het”, zegt ze in Televizier.

Ze wordt naar eigen zeggen veel herkend. “Als ik een week veel te zien ben in GTST merk ik het ook op straat”, aldus de actrice. En dat is voor haar best lastig. “Ik hecht veel waarde aan mijn privéleven, ik hou niet van feestjes en ga onopgemaakt door het leven, het liefst in joggingpak.”

Chantal Janzen

Ondanks dat Romy het zo ontzettend vervelend vindt om herkend te worden op straat, wil ze wel graag door in het televisievak. Wie is haar grote voorbeeld? Chantal Janzen.

“Chantal Janzen bewonder ik, omdat ze zo gevat is. Zij is een alleskunner. Ik hoor zo vaak: ‘Wat ben je nou? Zangeres, actrice, presentatrice of musicalster?’ Ik wil helemaal niet kiezen. Als je alles met passie doet, komt het goed. Dat zie je aan Chantal: je hoeft niet in een hokje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die klagen dat ze gefotografeerd worden. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen