Yvonne dropt bom tijdens verlof: ‘Jaimie Vaes terug bij Lil Kleine’

Yvonne Coldeweijer laat vlak voor de feestdagen even een flink bommetje vallen. Ze onderbreekt haar bevallingsverlof voor een bizar nieuwtje: “Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen!”

Yvonne Coldeweijer, Jaimie Vaes en Lil Kleine © Instagram

Hè? Dat kan toch niet waar zijn? Jaimie Vaes die na de serieuze mishandelingen door haar ex-liefje Jorik Scholten (Lil Kleine), waarvoor hij zelfs in de bak belandde, toch weer terugkeert in zijn armen? Volgens RTL Boulevard gaat het gerucht. En dat gerucht stipte presentator Luuk Ikink gisterenavond aan in de showrubriek op RTL 4.

Jaimie ontkent

Wat Luuk precies zei? “Na de broodrooster-horloge-en-waterkoker-rel lijkt de rust eindelijk weer te zijn wedergekeerd tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Het gaat zelfs zó goed dat er van alle kanten geruchten worden opgerakeld dat de twee weer een setje zouden zijn. Nou, we spraken Jaimie vandaag even en ze ontkent die verhalen.”

Hij vervolgt in de showrubriek: “Wel gaan ze weer beter met elkaar om. Als ouders, in het belang van hun zoontje, zegt ze. Jaimie woont nu op Ibiza en overweegt zelfs om een tijdje terug naar Nederland te komen.”

Yvonne grijpt in

Yvonne Coldeweijer kan dit soort praatjes voor de bühne niet aanhoren en grijpt in, want volgens haar zit de vork anders in de steel. “Okay sorry kon het niet laten 😂”, zegt ze op haar juicekanaal, wijzend op haar bevallingsverlof. “Gister keek ik naar Boulie en zag ik dat ze het daar niet durfden te brengen. I’II do it. 😂”

Dan komt Yvonne er behoorlijk stellig in: “Het klopt: Lil en Jaimie zijn weer samen! Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen. Maar deze twee bij elkaar zijn TOXIC!”

Breuk met Koen

De omgeving van Jaimie is het hier niet mee eens, aldus Yvonne. “Ik heb zelfs begrepen dat dat de reden is dat Koen van Dijk (Koen Kardashian, red.) zijn vriendschap met haar verbroken heeft. Omdat ze terug is gegaan naar hem. Los van dat zij natuurlijk een lifestyle heeft waar Koen ver uit de buurt van moet blijven.”

Ze besluit: “De eerste openbare schreeuwruzie van Jaimie en Lil heeft zelfs alweer plaatsgevonden, dus dat ze samen zijn en weer helemaal terug bij af, is een feit. Ik vind dit nieuws echt horrific. Snel terug naar de 💩-luiers. 👋🏻”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jaimie Vaes al haar geloofwaardigheid verliest als dit waar is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen