Romy Monteiro baalt dat ze zo vaak herkend wordt door GTST

Romy Monteiro vindt het ontzettend vervelend dat ze zo vaak herkend wordt sinds ze een rol heeft in Goede Tijden Slechte Tijden. Er kijken volgens haar erg veel bouwvakkers naar.

Romy Monteiro © Endemol

Er is er weer één: een BN’er die klaagt over de roem. Ditmaal is het de beurt aan Romy Monteiro, die een rol in Goede Tijden Slechte Tijden heeft aangenomen en nu moppert dat ze herkend wordt op straat. “Ik word vooral herkend door een ander soort publiek”, legt ze uit in Veronica Superguide.

Klagende Romy

Door wie wordt Romy nu dan vaker herkend? “Bouwvakkers kenden mij nog niet echt, want die kijken niet naar Dance Dance Dance of de andere programma’s die ik presenteer. Maar die kijken stiekem wel allemaal naar GTST.”

Nu ook de bouwvakkers haar al naroepen, kan Romy niet meer normaal over straat. Hoe ervaart ze dat? “Eerder als een last. Ik vind het leuk als ik een meisje blij kan maken met een handtekening of een foto, maar ik ben liever gewoon Romy zonder make-up met een knot in mijn haar dan Romy de Bekende Nederlander.”

Anoniem

Romy wil naar eigen zeggen veel liever anoniem zijn. “Ik merk dat veel collega’s kicken op hun roem. Als zij ergens binnenkomen en ze worden niet herkend, dan worden ze down. Dat heb ik totaal niet. Ik ben van nature zelfs een beetje verlegen, gek genoeg. Dat verwachten mensen niet van mij.”

In de zomer was Romy nog woest omdat ze ongevraagd is gefotografeerd op Ibiza, de plek waar BN’ers heengaan om gezien te worden. “Als ik dat onderdeel van het bekend zijn kon inruilen, deed ik het.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen