Romy Monteiro in verlegenheid gebracht door Humberto Tan

Romy Monteiro is ernstig in verlegenheid gebracht door talkshowhost Humberto Tan. Hij heeft de actrice haar meest gênante tv-moment ooit bezorgd, vertelt ze in Veronica Superguide.

Romy Monteiro en Humberto Tan © RTL

Over het algemeen kijkt Romy Monteiro altijd graag naar de talkshow van Humberto Tan. Hij is momenteel elke zondagavond op de buis met zijn gelijknamige programma. Ze heeft jaren geleden wel eens geroepen dat ze de presentator een heel lieve man vindt. Toch heeft diezelfde lieve man haar ook wel eens in verlegenheid gebracht.

Humberto zegt sorry

Gevraagd naar wat het belachelijkste is dat ze ooit over zichzelf heeft gelezen, antwoordt Romy: “Het was gênant toen bij een foto van mij met mijn vriend de naam van mijn ex stond.”

En dan vertelt ze over Humberto: “Maar dat was niet zo pijnlijk als toen ik voor het eerst bij RTL Late Night kwam. Toen ik moest zingen, kondigde Humberto me aan met: Antje Monteiro! Hij heeft wel honderd keer sorry gezegd.”

Expeditie Robinson

Een nóg lastiger tv-moment vond ze het punten uitdelen bij het Eurovisie Songfestival. “Ik ben uit vliegtuigen gesprongen en heb op het circuit van Zandvoort geracet, maar ben nog nooit zó zenuwachtig geweest. Bij de repetities moest ik kotsen.”

Tot slot: zou ze ooit meedoen aan Expeditie Robinson? “No way. Leven op een eiland lijkt me top, maar niet met camera’s erbij. Ze vragen me elk jaar, maar ik heb nog geen seconde getwijfeld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen