Henny Huisman schrikt van BLVD op uitvaart Cilly Dartell: ‘Vreselijk’

Henny Huisman schrikt er behoorlijk van dat RTL Boulevard mensen heeft staan interviewen op de uitvaart van Cilly Dartell. “Vreselijk”, zegt hij. “Dat had ik ook eens bij Rudi Carrell.”

Henny Huisman © NPO, RTL

Cilly Dartell is op veel te jonge leeftijd overleden: ze is slechts 66 jaar geworden. De uitvaart was vorige week in Amsterdam en daar waren niet alleen veel BN’ers bij, maar ook media. RTL Boulevard had zelfs sterverslaggever Aran Bade op pad gestuurd om direct na de plechtigheid reacties te halen bij oud-collega’s van Hart van Nederland.

Mixed feelings

Merkwaardig, vindt Marcel van Roosmalen het. “Cilly Dartell van Hart van Nederland is overleden en haar uitvaart was voor een deel te zien bij RTL Boulevard. Het was eigenlijk voor het eerst dat ik direct na een uitvaart interviews zag met mensen die op de uitvaart waren”, zegt hij in zijn talkshow Van Roosmalen & Groenteman.

Het bezorgt hem mixed feelings. “Ik weet gewoon niet wat ik daarvan vind, dat je direct na afloop mensen interviewt. Zou jij het zo willen, Henny?”

Vreselijk

Henny maakt er geen geheim van: hij vindt dit afschuwelijk. “Vreselijk. Ik ben ooit bij de begrafenis van Rudi Carrell geweest en toen vroegen ze al vragen van tevoren. Toen moest ik nog gaan condoleren en toen gingen ze al aan me vragen wat ik dan van hem vond. Vreselijk, vond ik dat.”

Presentator Gijs Groenteman: “En over tien jaar is het jouw begrafenis, Henny. Mag RTL Boulevard langskomen of zeg je: ‘Nee, nee, dit houden we lekker privé.’”

‘Weet het nog niet’

Oei, als het over Cilly gaat vindt hij het ‘vreselijk’, maar zijn eigen begrafenis? Daar wil Henny misschien toch wel wat cameraploegen hebben lopen. “Ik weet het nog niet”, zegt hij eerlijk.

Gijs: “De komende tien jaar ga je daar rustig over nadenken?”

Henny: “Ja, daarom. Om nou te zeggen: ‘Die mag wel die mag niet.’ Ik zou het wel fijn vinden als jullie kwamen.”

Gijs: “Ah, leuk.”

Ontevreden

Overigens is Henny achteraf gezien helemaal niet blij met deze uitzending van Van Roosmalen & Groenteman. Zijn vroegere sidekick Bulletje (een stier gespeeld door poppenspeler Aad Peters) was ook van de partij en nogal nadrukkelijk aanwezig.

De presentator schrijft op X: “Gisteravond was een slechte uitzending, geen sfeer in te krijgen en Bulletje niet op zijn plaats. Productie had het zelf geregeld maar het was een Van Roosmalen & Groenteman om snel te vergeten!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat het te ver dat RTL Boulevard mensen interviewt op de uitvaart van Cilly Dartell?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen