Romy Monteiro’s imago in shredder, op foto met lotgenoot Gordon

Romy Monteiro is op het Milkshake-festival haar lotgenoot Gordon tegengekomen: allebei kampen ze met forse imagoschade. “Haar gedrag is echt volstrekt ongepast”, aldus Yvonne Coldeweijer.

Romy Monteiro en Gordon © Instagram

Romy Monteiro en Gordon kampen allebei met forse imagoschade door berichtgeving in de showmedia. Ze kunnen elkaar dus de hand schudden en dat deden ze afgelopen zondag ook, toen ze elkaar tegenkwamen op Milkshake, een roze festival waar tout bekend Nederland op afkomt voor het nodige zien en gezien worden. Zij plaatst daar nu een fotootje van.

Imago aan gort

Waar Gordon ontzettend veel last heeft van het exclusieve interview dat zijn ex-verloofde Gavin Rozario heeft gegeven aan het blad van zijn mediavijand Evert Santegoeds, wordt Romy’s imago nu knock-out geslagen door Yvonne Coldeweijer. Uitgerekend de vrouw die door Evert steevast Gordons woordvoerster wordt genoemd.

Yvonne verklapte laatst al dat Romy door onhebbelijk gedrag op de zwarte lijst van musicalproducenten terecht is gekomen, maar nu blijkt ze zich ook nog eens onmogelijk te hebben gedragen tijdens een goededoelenreis voor Free A Girl. Sterker nog: deze organisatie bevestigt nu Yvonne’s juice dat de samenwerking met Romy voorbij is.

Sterallures

Romy is echt een draak van een meid, stelt Yvonne op haar juicekanaal. “Het is weer eens zover. Hoewel ze begin dit jaar al op haar verwende gedrag werd aangesproken door Stage Entertainment en zij hierom woedend stopte met haar rol in The Bodyguard, is er nu precies hetzelfde gebeurd bij Stichting Free A Girl.”

Deze organisatie zet zich in tegen uitbuiting van jonge meisjes en zet BN’ers in om daar aandacht voor te vragen. Zo werd Romy afgelopen maand meegevraagd op reis naar Brazilië, samen met Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert die op de redactie van RTL Boulevard werkt en waarmee Yvonne goed contact onderhoudt.

‘Lekker eten!!!’

Het was de bedoeling dat Romy aandacht zou schenken aan een project van Free A Girl en haar volgers om donaties zou vragen, maar, zo schrijft Yvonne: “Al snel bleek dat Romy compleet aan dit doel voorbijging en deze beladen reis misbruikte als een soort influencer-persreis.”

Romy plaatste foto’s waarop ze in het vliegtuig zit en waarop ze de lokale keuken uittest. “Geheel ongepast plaatste ze op dag één al de volgende stories, waarbij het posten van het Braziliaanse eten belangrijker leek te vinden, dan het posten over het daadwerkelijke doel van haar reis.”

Bom gebarsten

Na een aantal dagen in Brazilië is de bom gebarsten, weet Yvonne. “De ene na de andere influ-post schetste eerder het beeld van een heerlijke gratis vakantie. Ook was er een oudere gids die zich daar al 27 jaar elke dag inzet om daar de kinderen te helpen en Romy gedroeg zich blijkbaar erg arrogant, onaardig en respectloos tegen hem.”

Romy dacht alleen maar aan zichzelf en was bijvoorbeeld ongeduldig tijdens een interview met een slachtoffer van misbruik, aldus Yvonne. “Collega-ambassadeur Nino heeft toen blijkbaar bij haar aangegeven dat het geen persreis was en dat ze moest ophouden de prinses te spelen. Romy is hierna in tranen uitgebarsten.”

Weg bij Free A Girl

Het hele verhaal wordt op het juicekanaal van Life of Yvonne uit de doeken gedaan. Eén ding is duidelijk: Romy ligt er nu uit bij Free A Girl. “De organisatie werd erbij gehaald en zij beaamden dat het gedrag van Romy echt niet door de beugel kon. Romy is wederom woedend geworden en trok per direct de stekker uit de samenwerking”, aldus Yvonne.

Free A Girl laat aan haar juicekanaal weten: “Het klopt inderdaad dat Romy ervoor heeft gekozen niet langer ambassadeur te willen zijn voor Free A Girl. Wij wensen haar het allerbeste.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Romy Monteiro lijdt aan grootheidswaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen