Henny Huisman tegen Rachel Hazes: ‘Schei uit, kijk naar je familie!’

Ha, leuk: Henny Huisman duikt aan het eind van het jaar weer op als BN’er-basher. Dit keer is – en dat is wel leuk – Rachel Hazes aan de beurt, want wat hééft zij toch geblunderd in 2023…

Rachel Hazes en Henny Huisman © SBS

Henny Huisman was een tijdje constánt in het nieuws omdat hij allerlei BN’ers aan het beledigen was, maar de laatste tijd houdt hij zich jammer genoeg een beetje koest. Gelukkig weet De Telegraaf er dit weekend toch weer wat uit te wringen bij de AOW-artiest. De krant vraagt hem namelijk naar zijn harmonieuze familie, waarin niemand ruzie heeft met elkaar.

‘Zó ordinair!’

Belangrijk, vindt Henny dat. “Ja, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Het gaat in het leven niet om Televizier-Ringen of kijkcijfers, maar om de familie die je om je heen hebt, en dat daar geen ruzies in zijn. Tuurlijk, er is overal weleens wat, maar ik vind het belangrijk dat je dat dan zo snel mogelijk weer uitpraat.”

Hij bouwt langzaam op richting de sneer aan Rachel. “Als ik kijk naar die Hazes-familie en al dat gedoe eromheen, dan denk ik ook: hou toch op, het is allemaal zo ordinair!”

Kroketzaak

Rachel heeft in 2023 echt geblunderd met die kroketzaak tegen Yvonne Coldeweijer, vindt Henny. “Die Rachel die een rechtszaak begint over een kroket… Dan kom je straks boven bij Petrus en gaat die man in zijn grote boek kijken en zegt: ’Nou, u heeft zich wel erg druk gemaakt over het feit dat u een kroket werd genoemd.’”

Wat een wáárdeloze actie was dat, stelt de oud-presentator. “Schei uit, ga je druk maken over de dingen die écht belangrijk zijn, zoals familie. Je moet er zelf iets van maken samen.”

Nee tegen Johnny

Komt er nog een ander BN’er-naam voor in dat interview? Ja, die van Johnny de Mol. In hem heeft hij ook geen zin. “Via het organisatiebureau waarbij ik zit, komen er nog veel boekingen binnen en ook regelmatig aanvragen voor televisieprogramma’s. Meestal zeg ik ’nee’.”

Want wát een onzin is er tegenwoordig allemaal op tv, besluit Henny. “ik ga niet bij een quiz met Johnny de Mol staan waar je in het water belandt door ballen die naar beneden rollen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Rachel Hazes in 2024 de controle over de muzikale nalatenschap van André Hazes verliest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen