Olcay Gulsen en Katja Schuurman afgekat: ‘Missen de gunfactor’

Olcay Gulsen en Katja Schuurman krijgen een flinke klap van de wandelstok van Henny Huisman. De valse tv-senior is blij dat ze zijn vervangen als presentatrice van Beter Laat Dan Nooit.

Olcay Gulsen, Henny Huisman en Katja Schuurman © SBS, William Rutten

Beter Laat Dan Nooit, het programma waarin bekende tv-bejaarden op reis gaan met een jongere griet, verhuist na twee seizoenen van RTL 4 naar SBS 6. Na Katja Schuurman en Olcay Gulsen is het nu Estavana Polman die de rol van reisleidster op zich neemt. De nieuwe kandidaat Henny Huisman is daar dolblij mee.

Geen Olcay en Katja

Henny had er niet aan moeten denken om met Katja of Olcay op vakantie te gaan, bekent hij in de Weekend. “Ik vind Estavana verreweg de beste omdat zij zo puur natuur is. Olcay en Katja spelen meer een rol en hebben lang niet alle sympathie. Estavana is gewoon one of the guys.”

Beter dan Estavana kan niet, vindt hij. “Je kan gewoon doorpraten als zij erbij is, je hoeft niet op je woorden te letten. Ze is natuurlijk zelf een sportvrouw met een ex-profvoetballer, van scheldwoorden schrikt ze niet. Ze behoort tot de gewone mens.”

Niet interessant

Is hij niet een beetje veroordelend over de andere dames? Nee, zegt Henny. “Ik ken Katja heel goed, ze is bij mij begonnen met een dansschoolwedstrijd, ooit uitgezonden door de KRO. Zij is een heel ander type, staat ook bekend om heel andere dingen.”

Olcay ‘net zo’, vervolgt de oud-tv-ster. “Zij heeft met Ruud de Wild die serie gemaakt en die is geflopt. En waarom… Omdat ze niet interessant genoeg waren. Het heeft natuurlijk ook te maken met een soort gunfactor, en die heeft Estavana. Deze vrouwen zijn eigenlijk niet met elkaar te vergelijken.”

Scherpe Angela

Henny is niet de enige die sneert. Dat kan Angela de Jong ook heel goed. En zij walgt er weer van dat Henny onderdeel uitmaakt van het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit.

Uitdelen kan Henny goed, maar incasseren niets minder: “Als iets nog opgenomen moet worden en je verkondigt dan al je mening, ben je wel heel gek bezig. Dat is haar taak ook helemaal niet als tv-recensent, dat noem ik stemmingsmakerij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen