Bastiaan Ragas: ‘Of ik Tooske gevraagd heb of zij in die kast zat?’

Wat zal Bastiaan Ragas geschrokken zijn toen hij hoorde dat een van de Shownieuws-sterren is betrapt met de broek op de enkels. Of toch niet? Heeft hij zijn vrouw Tooske geconfronteerd?

Tooske en Bastiaan Ragas © NPO, SBS

Airen Mylene heeft in de lente onthuld dat er een hitsig voorval heeft plaatsgevonden in een Talpa-kast op een feestje van Shownieuws. Er zijn twee ketsende collega’s betrapt, waaronder eentje in de categorie ‘presentator’, onthulde ze. Alle ogen waren op een gegeven moment gericht op Tooske Ragas, maar uiteindelijk bleek het Bram Moszkowicz te zijn.

Bastiaan reageert

De geruchtenstroom hield destijds echt maanden aan en veel collega’s waren daarom woest op Airen; Patty Brard haalde zelfs dérmate hard uit naar haar dat er gepleit werd voor een schorsing. Was Bastiaan Ragas niet nerveus? Was hij niet bang dat zijn eigen Tooske zou zijn betrapt in die Talpa-kast?

Bas wordt ernaar gevraagd in de Weekend. “Dat was voor sommige mensen heel interessant. Mij interesseert dat verhaal werkelijk geen ene hout.”

‘Serieus?!’

Op de vraag of hij geen navraag heeft gedaan bij zijn vrouw of zij het misschien was, reageert Bastiaan ‘hard lachend’: “Serieus? Haha! Als ik de afgelopen 30 jaar over elke roddel, grap en achterklap zou moeten gaan twijfelen… Néé! Dat is niet hoe ik naar de wereld kijk, en Tooske ook niet.”

Is er dan geen enkel gesprek over gevoerd? “Er wordt gepraat over een kast. Als je huwelijk valt of staat bij het controleren van roddels, is er wat anders aan de hand.”

Balans

Zitten Bastiaan en Tooske nog steeds in een gelukkig huwelijk? Hebben ze tijd voor elkaar? “Ik werk drie, vier dagen in de week en Toos ook. We proberen ’s avonds wakker te blijven als de ander thuiskomt en met elkaar te ontbijten of met de hond te wandelen. We proberen zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.”

Hij besluit: “Aan de andere kant: we zijn 20 jaar samen, het is ook gezond elkaar de ruimte te geven én te gunnen. Het is een balans. Ik denk dat we beiden goed gedijen bij vrijheid, maar wel met genoeg aandacht voor elkaar.”

Vrijheid blijheid? Zou Toos dan tóch in die kast hebben gezeten? MET BRAM?!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bastiaan en Tooske Ragas swingers zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen