Tooske Ragas komt live op tv op adem: ‘Ik schrok me de pleuris’

Tooske Ragas is live op televisie een beetje op adem gekomen. Ze heeft een turbulent weekend achter de rug, omdat haar man een doodsmak heeft gemaakt van de ladder. “Schrok me de pleuris.”

Tooske en Bastiaan Ragas © SBS 6, Instagram

Het zit Bastiaan Ragas allemaal niet mee: de acteur haalt twee keer achter elkaar op negatieve wijze de headlines. De vorige keer was in april, toen Marc-Marie Huijbregts hem beschuldigde van alcoholisme, en nu is het vanwege de val van een trap. Hij heeft zaterdag een doodsmak gemaakt in zijn eigen achtertuin.

Tooske geschrokken

Zijn vrouw Tooske Ragas moest gisterenavond in Shownieuws echt even op adem komen. “Voordat jij over Thijs Römer begint: hoe is het met je man? Dat je er bent!”, aldus collega Evert Santegoeds.

Tooske stort vervolgens haar hart uit. “Eh, het gaat vandaag iets minder dan gisteren. Dat klinkt gek. Mijn man is gisteren… We hadden gisteren een sweet-16-feestje voor onze oudste dochter Helena en we waren alles aan het opzetten en hij klimt een ladder op om bovenin een paal een haak met die leuke lampjes op te hangen.”

‘Schrok me de pleuris’

Dat ging niet goed. “Die ladder staat niet goed vast – het is echt slapstick-materiaal als het niet zo gruwelijk was – en hij valt zo achterover. Ik stond ernaast, ik zag hem vallen en ik dacht nog terwijl hij viel: kan ik nu nog iets doen om te voorkomen dat hij zometeen keihard achterover valt? Nou, nee. Poef! Ik schrok me echt helemaal de pleuris.”

Is Bastiaan met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht? Nee, dat nog net niet. “We zijn wel bij de eerste hulp geweest. Ik dacht: ik bel 112 en toen riep hij nog: ‘Nee!’ Het valt mee. Negen hechtingen, alles bont en blauw, vandaag misselijk, pijn in z’n hoofd en weet ik veel wat, maar it will be fine.”

Drie meter

Hoe hoog stond Bastiaan eigenlijk op die ladder? “Zijn hoofd zat echt zeker drie meter vanaf de grond.”

Het heeft dus allemaal niet veel gescheeld. “We hebben de hele dag alleen maar geroepen: ‘Jongens, dit had heel anders kunnen aflopen.’”

Instagram

Het feestje in de tuin van Bastiaan en Tooske:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bastiaan Ragas is van de ladder gevallen. Denkt u dat hij gedronken had?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen