Tooske Ragas: ‘Thomas Berge schiet uit slof na aantreffen lege zaal’

Tooske Ragas stelt dat Thomas Berge helemaal uit zijn slof geschoten is na het aantreffen van een lege zaal. “Hij trad vrijdag op in Leeuwarden en er waren zes mensen op afgekomen.”

Thomas Berge en Tooske Ragas © Instagram, SBS

De feestzanger Thomas Berge was gisterenavond hét openingsnieuws van Shownieuws. “Hij was afgelopen vrijdag voor een optreden in Leeuwarden waar hij uit zijn slof geschoten zou zijn toen hij daar een lege zaal aantrof en dat terwijl hij een paar dagen daarvoor nog zó enthousiast was over datzelfde feest”, aldus presentatrice Tooske Ragas.

Lege zaal

Thomas voorafgaand aan het optreden in Club Zayn: “Weet je wat het is? De club staat nog, maar hij gaat helemaal op zijn kop, want we gaan er een groot feest van maken. Ik hoop jullie allemaal te zien. Koop die kaarten snel, want ze gaan ontzettend hard. We gaan een feestje bouwen, toch? We zien jullie dan.”

De kaartjes gaan ontzettend hard? Wordt Thomas voorgelogen door zijn eigen management of praat hij drek? Tooske: “Hij kwam daar vrijdag aan en die zaal was leeg.”

Zes mensen

Waar dit verhaal vandaan komt? Bachelor-kandidate Veerte de Goede. “Ja, dat was een heel pijnlijk moment”, zegt Story-baas Guido den Aantrekker. “Er heeft een meisje vandaag, ene Veerte, op TikTok een filmpje geplaatst dat weer is verwijderd. Zij was er en zei: ‘Het is hier hélemaal leeg.’ Ze had geteld en telde maar zes mensen die aanwezig waren.”

Oftewel: de fanbase van Thomas past in een Smart. “Ze claimt in het TikTok-filmpje dat wij gezien hebben dat ze een meet & greet met hem heeft gehad. Hoe ze dat heeft uitgelegd? Dat ze hem daar gesproken heeft. Ze was kennelijk een beetje aangeschoten en zei tegen hem: ‘Nou, jij trekt ook niet echt meer volle zalen, Thomas, hè, met zes man.’”

Woeste Thomas

Daar is Thomas flink pissig over geworden, aldus Guido. “Die sfeer was natuurlijk gelijk beneden het vriespunt en Thomas zou volgens haar, volgens dit meisje dus, echt heel boos geworden zijn. Toen had zij gezegd: ‘Even dimmen maat’, en toen zei hij: ‘Ik ben je maat niet!’ Dat liep volgens haar nogal uit de hand.”

Wat zegt de manager van Thomas? “Hij zegt: ‘Het is absoluut waar dat die zaal inderdaad leeg was, maar dat heeft te maken met dat het een nieuwe club is in Leeuwarden.’ Dat had iets te maken met de promotie, want er waren posters opgehangen zonder tijdstip.”

Dronken

Thomas stond om half elf ’s avonds op het podium. “Die manager Nick zegt: ‘De meeste clubs beginnen pas om 1.00 uur, dus als je geen tijd op die posters zet hoe laat Thomas begint, dan komen de mensen pas rond 1.00 uur aankakken.’”

En die Veerte? Die is volgens de manager dronken weggehaald door de beveiliging. En zo kwam niet alleen Thomas, maar ook de barman van dienst zonder publiek te zitten…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er komen zes mensen op optreden Thomas Berge af. Nog veel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen