Tooske Ragas kent medekandidaten Wie is de Mol helemaal niet

Tooske Ragas is dit jaar de bekendste kandidaat van Wie is de Mol. Zelf kende ze de rest eigenlijk ook niet, bekent de presentatrice in Superguide. “Ik moest er ook een paar googelen.”

Tooske Ragas © Joy Hansson

De meeste BN’er-shows zitten tegenwoordig vol met B- en C-sterren, omdat de écht grote sterren na al die seizoenen al op zijn of gewoon niet mee willen doen. Tooske Ragas is dit jaar de bekendste kandidaat van Wie is de Mol. Kende zij de overige kandidaten wel? Nee, op een enkeling na had zij eigenlijk ook geen idee, bekent ze in Veronica Superguide.

‘Wie ben jij?’

Veel kandidaten worden pas BN’er als ze als BN’er hebben meegedaan aan zo’n show. “Altijd als de namen van de WIDM-kandidaten bekend worden gemaakt, roept het publiek: ‘Nou, ik ken er maar vier!’ Kende jij alle deelnemers voordat je ze ontmoette?”, vraagt Superguide aan de presentatrice.

Nee, bekent Tooske. “Ik moest er ook een paar googelen, hoor. Je hoort de namen vlak voor vertrek, dus je krijgt dan net de gelegenheid om uit te zoeken wie wie is. Ik herkende er een paar, maar bij enkele kandidaten dacht ik: oké, en wie ben jij?”

‘Boeit niet’

Eigenlijk maakt de BN’er-status ook niet zoveel uit, vindt Tooske. “Het grappige is: wat iedereen thuis in Nederland doet, boeit niet meer zodra je in het spel stapt. Dus het was voor ons daar in Mexico helemaal niet interessant hoe vaak diegene met zijn kop op tv verschijnt.”

Wat was Tooske’s excuus voor de buitenwereld om weg te zijn? “Nou, het moest in elk geval een goed verhaal zijn, want als presentator van Shownieuws begeef ik me natuurlijk in het hol van de leeuw!”

Op elk lijstje

Er was ook wel wat wantrouwen, aldus Tooske. “Mensen van de redactie zeiden: ‘Jouw naam staat wel heel vaak in die lijstjes!’ Ik: ‘Ja, mijn naam staat áltijd, óveral, op élk lijstje.’ En dat klopt. Ik word ook elke week genoemd bij The Masked Singer. Dus ik zei: ‘Het is eerder opvallend als ik niét word genoemd.'”

Ze vervolgt lachend: “Toen hebben ze dat voor waar aangenomen en gingen ze door met hun leven. Super dat dit zo goed is gelukt. Het nadeel is alleen dat niemand me ooit nog vertrouwt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke van deze bekendste kandidaten aan Wie is de Mol vindt u het sympathiekst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen