Shownieuws-feestje loopt fors uit de hand, hitsig voorval in kast

Een feestje van het tv-programma Shownieuws is volgens presentatrice Airen Mylene fors uit de hand gelopen. Twee van haar collega’s zijn betrapt tijdens een amoureuze work-out.

Airen Mylene, Tooske Ragas en Dyantha Brooks © SBS 6

De meeste kijkers zullen Shownieuws zien als een soort vijftigplusfestival. Van Evert Santegoeds tot Bart Ettekoven en van Guido den Aantrekker tot Patty Brard: de afslag naar Omroep MAX is in zicht. Kennelijk werken er in en rondom de set toch nog wat vlammende buisbabes en wilde schermhunks, want achter de coulissen gaat het er heet aan toe.

In de kast

Wat is er volgens Airen Mylene, die deze week onthulde dat ze liever geen beha draagt, aan de hand? “Er is een werksituatie geweest. We hadden een feestje gehad, een Shownieuws-feestje, maar ik ben daar niet bij geweest en ik heb tóch ergens altijd een beetje FOMO, dus ik wil gewoon weten: is er nog iets gebeurd op dat feestje?”

Ze vervolgt op Radio 538: “Dus ik op een gegeven moment een beetje gaan vragen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig met elkaar hebben gehad. We weten dus niet wie, maar mijn reactie was: ‘Wie?!’ Het blijkt dus dat twee mensen een kast in zijn geweest en het gezellig hebben gehad daar, maar ze zijn betrapt.”

Wie van de drie?

Frank Dane schrikt zich een hoedje. “Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie? Wie van Shownieuws?”

Dan insinueert Airen dat het óók gaat om een presentator, wat moet betekenen dat het Dyantha Brooks, Manuel Venderbos of Tooske Ragas betreft. Daarvan is Dyantha het onwaarschijnlijkst – die heeft thuis een soort Men’s Health-model zitten – en lijken Manuel en Tooske plausibeler. Hij ís al eens betrapt en zij moet thuis concurreren met de fles.

Airen: “Het zijn verschillende niveaus, die hebben met elkaar het… Ja, ja… Zo interessant, maar ik kreeg er niet uit wíe. Ja, dan moet je mij hebben, dan ben ik wel echt nieuwsgierig.”

Schoonmaker

Het is Airen nog niet gelukt om erachter te komen. “Het bleek dus dat ze betrapt zijn in een kast door een schoonmaker van hier. Toen liep ik een keer na de uitzending van Shownieuws rond en we hadden het erover met een paar collega’s, van: ‘Wie zou het dan kunnen zijn?’ Een beetje dat.”

Ze vervolgt: “En toen zag ik de schoonmaker rondlopen en toen dacht ik: wie niet waagt, wie niet wint, ik kan het allicht proberen. Ik ging naar hem toe en Nederlands is niet zijn moedertaal, dus het werd een beetje ingewikkelde communicatie.”

Miscommunicatie

Hoe ging dat dan? “Ik probeerde zo goed mogelijk uit te leggen van: ‘Weet jij misschien dat er twee mensen zijn betrapt, die seks met elkaar hebben gehad in de kast?’ En hij echt zo: ‘Sorry?’ Dus ik deed het steeds korter dat je op een gegeven moment ‘mand’ zegt. Dus het werd gewoon: ‘Seks!’ En toen zei ik: ‘Seks in de kast?’”

De schoonmaker zag het als een soort open uitnodiging van de vrouw zonder beha. Airen: “Zo werd het op een gegeven moment dus een beetje. En toen keek hij me aan en zei hij: ‘Oké, is goed!’ Toen dacht ik: neeee! Het werd een beetje ongemakkelijk… Hij dacht: zij wil met mij de kast in!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen