Manuel Venderbos ontkent ketsen in kast, alle ogen nu op Tooske

Manuel Venderbos ontkent in navolging van Dyantha Brooks dat hij degene is die heeft lopen ketsen in een kast bij Talpa. Daarmee zijn alle ogen in één keer gericht op hun collega Tooske Ragas.

Patty Brard, Manuel Venderbos en Tooske Ragas © SBS 6

Airen Mylene, een van de vier presentatrices van Shownieuws, stelt dat er op een feestje van het programma twee hitsige collega’s zijn betrapt in een kast. Toen ze op de radio werd gevraagd of het ook om een presentator van de show gaat, antwoordde ze bevestigend: “Het zijn verschillende niveaus, die hebben met elkaar het… Ja, ja…”

Wie zat er in de kast?

Het lijkt erop dat deze versie van het verhaal keihard klopt, want collega Dyantha Brooks zag zich genoodzaakt om direct na de onthulling te verklaren dat zij niet aanwezig was bij dit Talpa-feestje. En dat doe je natuurlijk niet als je weet dat het een broodjeaapverhaal is. “Dit is de reden dat ik nooit naar dit soort feestjes ga.”

Met haar verklaring was het afstrepen begonnen: Shownieuws heeft immers slechts vier presentatoren. Airen zelf was niet aanwezig, Dyantha dus ook niet en dan blijven alleen Manuel Venderbos en Tooske Ragas nog over. Saillant, want Manuel is in het verleden eens letterlijk (!) op heterdaad betrapt toen hij vreemdging in zijn auto. Door een paparazzo…

Manuel ontkent

Manuel besluit na twee weken om zijn betrokkenheid alsnog te ontkennen. Dat doet hij als Patty Brard het kastincident gisterenavond uit het niets ter sprake brengt in de uitzending van Shownieuws. “60 is het nieuwe 30!”, merkt ze daarin op. En dan grappend: “Ik zat trouwens in die kast, hè?”

Daarop zegt Manuel: “Gaan we daar nu serieus over beginnen?”

Patty: “Jazeker wel. Daar ga ik zeker over beginnen.”

Manuel: “Ik was in ieder geval aan het werk, dus ehh…”

Patty: “Jij was aan het werk en ik was op zoek naar mijn bezem als heks van Shownieuws. Ik moest terug naar huis.”

Daarmee reageert Patty op de stelling dat zij geschorst zou moeten worden vanwege oncollegiaal gedrag bij de showrubriek. Ze heeft de verspreider van de kastroddel, Airen, namelijk kéihard aangepakt.

Nog één over

Al met al is er nu nog slechts één verdachte over. Is het dan écht Tooske Ragas die heeft staan ketsen in een kast? Heeft ze het gevecht met de fles van haar echtgenoot Bastiaan verloren en heeft ze de behoefte om meer gezien te worden?

Het is niet helemaal uit te sluiten. Ze zweeg van de week toen het kastincident werd aangestipt in Shownieuws en haar huwelijk met de Amerikaan Keith Davis is ook niet bepaald netjes geëindigd. “Ik was koud met hem getrouwd en binnen een half jaar wilde ik al een ander”, bekende ze ooit in het AD.

En volgens het juicekanaal Juice Channel wordt Tooske in omroepkringen niet voor niets ‘Dooske’ genoemd: “Zo heeft ze vaker een affaire gehad binnen het werkgebied. In de showbizzwereld komen dit soort praktijken natuurlijk vaker voor.”

Echt gebeurd?

Shownieuws-ster Bart Ettekoven sluit echter niet uit dat het hele kastverhaal tóch een broodje aap is. “Volgens mij is dat hele kastverhaal… Volgens mij is dat helemaal… Is het überhaupt… Is het wel gebeurd? Ik denk dat het helemaal verzonnen is, maar goed, laten we…”

De suggestie van Bart zou betekenen dat collega Airen keihard heeft gelogen over het kastincident, maar dat ligt niet voor de hand. Het zegt immers genoeg dat Bart het niet stellig kan ontkrachten; als ultieme insider had hij dit natuurlijk alláng kunnen checken bij de betrokkenen. Kennelijk valt het dus gewoon niet glashard te ontkennen…

Al met al lijkt het er voorzichtig op dat Tooske zoekt naar nieuwe manieren om de ‘spirit’ hoog te houden in haar leven. En dat zal haar man Bastiaan ‘hik’ Ragas niet vreemd in de oren klinken…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sluit u het uit dat Tooske Ragas heeft lopen ketsen in de Talpa-kast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen