Patty Brard deelt sneer uit aan Tooske Ragas: ‘Liever met Dyantha’

Lekker collegiaal: Patty Brard somt in gesprek met de VARAgids op met welke collega’s bij Shownieuws ze het liefst werkt. En daarmee wordt dus ook duidelijk met wie ze liever níet zit…

Patty Brard en Tooske Ragas © NPO, SBS

Shownieuws kent vier vaste presentatoren: Airen Mylene, Dyantha Brooks, Manuel Venderbos en Tooske Ragas. En daarvan staat er slechts één op het favorietenlijstje van Patty Brard, namelijk Dyantha. Dat ze van Airen geen grote fan is, is geen geheim sinds hun publieke megaruzie, maar ook Manuel en Tooske krijgen nu een lelijke kat van Patty.

Snerende Patty

Patty is al sinds 2007 onderbroken te zien in de showrubriek. Op de vraag of er sinds die tijd veel is veranderd, antwoordt ze: “De bezetting vooral. Ik heb het in alle vormen en samenstellingen gedaan: met Bridget, Beau, Kim-Lian, Albert Verlinde. De leukste tijd was met Viktor Brand.”

Ze vervolgt: “Heel kinderachtig: het is voor mij erg belangrijk wie ik werk. Ik ben dol op Viktor. Hij doet zijn werk goed, heeft humor en is lief. Mijn favoriete tafel nu is die met Dyantha Brooks, Bart Ettekoven, Ronald Molendijk, Natacha Harlequin en natuurlijk Evert Santegoeds.”

Showbizzroddels

Waarom Patty het nodig vindt om haar andere collega’s te schofferen is onduidelijk, maar haar boodschap is dat wél: “Eerlijk: als die er niet waren, zou ik daar ook niet meer zitten. Want als ik om elf uur ’s avonds pas op zender ben en na middernacht thuiskom, wil ik het wel leuk hebben gehad. Op mijn leeftijd wil ik er niet tegenop zien.”

Tot slot: wat vindt Patty van de inhoud van Shownieuws? “Showbizzroddels zullen me allemaal worst wezen. Zoveel gebakken lucht. Ik snap niet dat iemand het überhaupt nog serieus neemt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen