Waylons vreemdgaan is nu een verdienmodel: wat vindt hij zelf?

Waylon dacht éindelijk klaar te zijn met al die artikelen en meningen over zijn vreemdgaan, begint zijn vergevingsgezinde liefje Bibi Breijman er opeens een heel circus van te maken. Balen?

Bibi Breijman en Waylon © Instagram, SBS

De mensen begonnen het éindelijk een beetje te vergeten: de harteloze wijze waarop Waylon zijn geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen, namelijk terwijl ze thuis hoogzwanger én met gezondheidsklachten op de bank zat. Het kostte haar uiteindelijk 20 à 24 uur om hem te vergeven en weer in de armen te sluiten. Zelfs Monique Westenberg vindt het snel.

‘Onbegrijpelijk!’

En nu, bijna anderhalf jaar later, begint Bibi er opeens een heel mediacircus van te maken. Ze komt plotseling met liedjes, albums, boeken… Állemaal over dat vreemdgaan. Wat is dat voor iets raars? Zijn de mensen het eindelijk weer vergeten, rakelt Bibi het zélf allemaal op. Het is net André Hazes jr., die nu zelf juice aan het genereren is.

Shownieuws-ster Bart Ettekoven begrijpt het niet. Hij zegt: “Je zou dan hopen als koppel, denk ik, dat de kous af is, maar dan gaat Bibi er een boek over schrijven en een single of een heel album zelfs erover maken. Ja, en dan kun je er natuurlijk op wachten dat de pers er weer vragen over gaat stellen. Je geeft ze een opening om erover te beginnen.”

‘Ze heeft het recht’

Wat vindt Waylon er nou van? Hij zegt in de showrubriek: “Ja, nee, luister. Als iemand het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is het Bibi. Toch? Ja, toch? Die vertelt namelijk het ware verhaal en daar sta ik volledig achter. Ik sta volledig achter haar keuzes en de dingen die zij doet.”

Hij vervolgt: “Daar hebben we het met elkaar over en wat ik zeg: er is nogal wat gebeurt en als er iemand is die het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is zij dat.”

Wrijven in een vlek

Kan hij Bibi niet gewoon wat leuks te doen geven? Samen optreden in Ahoy bijvoorbeeld? Waylon: “Bibi is helemaal bezig met haar eigen carrière, haar boek en haar plaat. Nee, die komt niet in Ahoy. Ze vindt dat allemaal te veel stress. Ze zegt: ‘Laat mij m’n eigen ding maar doen.’”

Nou, en daar is ze lekker druk mee, met haar eigen ding. Onhandig, besluit Patty Brard. “Je blijft wrijven in een vlek die er voor ons al uitgewassen was.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het vreemdgaan van Waylon wordt flink uitgemolken. Tenenkrommend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen