Zwangere Bibi Breijman ontploft na nieuwe roddel: ‘Yvonne, stóp!’

De zwangere Bibi Breijman gaat vollédig uit haar plaat na de nieuwste roddels over haar vent Waylon. Ze roept de juicekanalen, waaronder die van oud-vriendin Yvonne Coldeweijer, op te stoppen.

Bibi Breijman © RTL

Bibi Breijman en Waylon zijn momenteel in verwachting van hun derde kind. Tijdens de zwangerschap van hun tweede kind bedroog hij haar met een ander, waarna ze in een korte relatiecrisis belandden. Nu ze wederom zwanger is, komen de juicekanalen wéér met juice over Waylon op de proppen. En het gaat opnieuw over vreemdgaan.

Kinderdagverblijf

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer schreef van de week op haar kanaal: “OMG. Ik zie net bij m’n juicecollega’s dat Waylon in 2021 is vreemdgegaan met een griet van Love Island. Zij werkte toen nog bij de kinderopvang van hun dochtertje. Wauw misselijkmakend. 🤢 Hoeveel affaires van Waylon zijn er eigenlijk nog niet eens exposed? 🤔”

Yvonne verwijst hier naar berichtgeving van Juice Channel. Zij meldden: “Ze werkte op het kinderdagverblijf waar dochtertje Teddy naar toe werd gebracht. Waylon is daar ook een aantal keer geweest en zo is het contact tussen de twee begonnen. Zelfs een kinderdagverblijf is een broedplaats voor leugens en affaires tegenwoordig. 🥲”

Bibi is woest

Bibi ontvlamt nu in woede. Ze schrijft in kapitalen op haar Instagram-pagina: “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar dit moet wel een keer gaan eindigen. In al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug recht gehouden en het genegeerd.”

Ze vervolgt: “Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind en wordt de naam van onze dochter gebruikt, haar eigen veilige omgeving, het kinderdagverblijf en de juf die ook een privéleven heeft. Voor wat? Om een date die uit 2016 stamt, toen we elkaar nog niet eens kenden, nog smeriger te maken.”

‘Waar ligt de grens?’

Bibi is het goed zat. “Waar ligt de grens? Hou hier mee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens. Posten semi-empathische berichten met hoe erg het wel niet voor mij is dat mijn kraamtijd al een keer door ‘Waylon’ is verpest en nu weer in deze zwangerschap?!”

Ze is er echt pislink over en steekt dat niet onder stoelen of banken. “Terwijl jullie gewoon weten hoe het echt zit, maar nooit de ballen hebben om dat te melden!”

Clickbait

Het is puur allemaal clickbait, vervolgt Bibi. Ze wijst vervolgens op handelswaren die gepromoot worden op de juicekanalen. “Succes met jullie clickbaits! Dat jullie er maar veel kleding uit China of tapijten uit Marokko mee mogen verkopen. Dan heeft het in ieder geval voor iemand iets opgeleverd!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman heeft last van extreme zwangerschapsmisselijkheid. Tijd om haar even te laten rusten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen