Hilariteit om nieuwe juicetactiek Emma Heesters: ‘Zó voor schut!’

Emma Heesters wordt behoorlijk uitgelachen door de juicekanalen. Ze vinden de nieuwe juicetactiek die ze uitprobeert met haar vriend Wesley Hoedt gênant. “De hacker ging vreemd!”

Emma Heesters © RTL

Het is een jaar en negen maanden geleden als het promiscue gedrag van voetballer Wesley Hoedt uitkomt. Het bewijs wordt per ongeluk geleverd door zijn vriendin Emma Heesters zelf: plotseling zijn ál zijn foto’s verdwenen van haar Insta en blijkt ze hem te hebben ontvolgd. Ze kan niet anders dan hun relatieruzie toegeven. “Maar het is nu alweer goed!”

Emma Westenberg

Al snel begint Emma mooi weer te spelen. Hoewel de bewijzen van de juicekanalen overweldigend zijn, doet ze voor de camera van RTL Boulevard net of het allemaal leugens zijn. Uiteindelijk maakt ze alsnog hun relatiebreuk bekend, maar dat blijkt voor de bühne te zijn. Bedoeld om te voorkomen dat ze als een soort Monique Westenberg gezien wordt.

De juicekanalen zitten er bovenop en ontdekken dat Emma en Wesley gewoon nog een relatie hebben en zelfs samen op vakantie gaan. Die hele Emma is gewoon één grote medialeugen, riep Yvonne Coldeweijer afgelopen zomer. “Ze kochten in juni nog een appartement van iets meer dan 1,1 miljoen. Terwijl ze zogenaamd al een halfjaar uit elkaar zijn! 🤣”

Statement Wesley

Na één jaar en negen maanden komt Wesley nu opeens met een statement op Instagram. “Ik heb nooit openbaar gereageerd op een van de beweringen en beschuldigingen die over mij zijn gedaan. Maar nu is het tijd om de feiten recht te zetten. Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma.”

Hij vervolgt: “Ik zou ook nooit iets hebben gedaan om het diepe respect dat ik voor haar heb te ondermijnen. Helaas zijn veel van mijn privégegevens, waaronder de wachtwoorden die ik voor mijn sociale media gebruikte, in verkeerde handen gekomen, wat heeft geleid tot een onjuiste en onflatteuze weergave van mij.”

Liefdesgeluk

Dan geeft Wesley aan weer samen te zijn met Emma. “Het is een moeilijke tijd geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn beiden dankbaar dat we elkaar opnieuw hebben gevonden. Geen van ons beiden zal verdere openbare verklaringen afleggen over deze kwestie.”

Ah, dus Wesley is niet vreemdgegaan, maar zijn hacker deed net alsof? Compleet ongeloofwaardig, stelt Juice Channel. Het juicekanaal heeft immers bewijs in handen dat Wesley wel degelijk is vreemdgegaan, waaronder een schermopname van een socialmediagesprek. Daarin bewijst de voetballer nota bene aan zijn gesprekspartner dat hij het écht zelf is.

‘Lachwekkend!’

Deze nieuwe juicetactiek van Emma en Wesley is dan ook lachwekkend, vindt Juice Channel. “Het is meteen het slechtste statement dat hij had kunnen posten. Had het gewoon toegegeven. Dan was je een man, Wesley. Er was zoveel bewijs. Dit is gewoon lachwekkend. 😂 Hij zet hier niet alleen zichzelf, maar ook Emma mee voor schut.”

Daar is Yvonne Coldeweijer het mee eens. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Oh wauw. Hij was gehackt en daarom leek het alsof hij vreemdging. 😂 Hahaha, dit is zo gênant. Is dat wat Emma nu denkt? Wauwww.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De voetballer van Emma Heesters ging niet vreemd, maar zijn hacker! Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen