Waylon wil taakstraf voor Carice van Houten: ‘Gelijk 150 uur geven!’

Waylon vindt dat Carice van Houten en andere mensen die de A12 blokkeren om te protesteren direct forse taakstraffen moeten krijgen. “Dan zijn ze tenminste een beetje van nut.”

Carice van Houten en Waylon © Instagram

De klimaatprotesten op de A12 wekken flink wat ergernis op bij Waylon. Hoewel er ook collega’s uit het vak meedoen, zoals Carice van Houten, is de zanger daar totaal niet van gediend. Hij staat dan wel bekend als rebels, maar meelopen met allerlei demonstraties of protestacties is absoluut niet aan hem besteed.

150 uur voor Carice

Waylon heeft niet zoveel met klimaatprotesten. “Ik ga niet zeggen dat het zinloos is, maar er zijn ook gasten die een snelweg opklimmen en zodoende de openbare orde verstoren. Dan schiet je volgens mij je doel voorbij. Er staan straffen op, maar die worden dikwijls niet gehandhaafd”, zegt hij in De Telegraaf.

BN’er-collega Carice zag de A12 op een gegeven moment als een leuk uitje. “Als je al die mensen nou eens 150 uur taakstraf geeft in verzorgingstehuizen, dan zijn ze tenminste nog van nut. Misschien is het maar goed dat ik geen minister-president ben, want ik daarin zou een stuk rigoureuzer te werk gaan.”

Boos en woest

Beseft Waylon dat hij fors uithaalt naar een BN’er? “Men denkt volgens mij dat ik om het minste of geringste boos ben, maar dat valt echt wel mee. Soms ben ik kritisch, omdat ik vind dat je elkaar in de entertainmentindustrie af en toe best op zijn of haar nummer mag zetten.”

Hij vervolgt: “Niet pesten, klieren, kwallen of zuigen, maar simpelweg reageren op onwaarheden. Dat doe je door jouw visie daarop te geven. Wat is daar mis mee? Dat er vervolgens wordt gekopt met ’Waylon is woest’ en ’Waylon haalt uit’, tja, daar kan ik dan niets aan doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Carice van Houten een taakstraf moet krijgen als ze weer op de A12 gaat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen