Albert Verlinde krijgt heel intieme vraag: ‘Heb jij een open relatie?’

Albert Verlinde heeft zijn vreemdgaande man Onno Hoes vrij snel weer in de armen gesloten. Hoe gaat hij nu om met Onno’s driften? Mag hij nog op Grindr? “Hebben jullie een open relatie?”

Albert Verlinde en Onno Hoes © RTL

Het was in 2013 een horrorkerst voor Albert Verlinde: het vreemdgaan van zijn ondeugende man Onno Hoes werd breed uitgemeten in de pers. Wat hádden ze er allemaal een pret in. De man die jarenlang de geheimen van de BN’ers ontrafelde als grondlegger van RTL Boulevard, was nu zelf een keer aan de beurt. De mediastorm was echt ongekend.

Hitsige Onno

Veel BN’ers vonden het héérlijk om Albert even goed door de mangel te halen. Evert Santegoeds zette zelfs een grote foto van Onno’s profiel op de datingapp Grindr op zijn pagina Privé. Een náákte foto welteverstaan! ‘Burgemeester Hoes… zonder ambtsketen!’, luidde de kop. Het leedvermaak hield maar niet op.

Het werd alleen maar erger, want het bleef niet bij toyboy Ruud Schepers. Uiteindelijk dook er nóg een toyboy op, Robbie Hasselt, en die besloot Onno stiekem te filmen tijdens hun geheime date. Hij kreeg een camera mee van Rutger Castricum en het was direct raak. Onno: “Je p**pt ook zo lekker. Je hebt een hele g**le mond. Een g**le p**pmond.”

Nog geen jaar

Hoe lang zijn Albert en Onno uit elkaar geweest? “Ik denk nog geen jaar ofzo”, zegt hij nu in de podcast De Leeuw Lult Verder. Ze kwamen dus al vrij snel weer samen. “Alleen toen hadden we geen zin meer om het bekend te maken. Sowieso vind ik het jezelf een beetje belangrijk maken.”

Hij vervolgt: “We hadden zoiets van: we vinden het gewoon leuk om weer samen te zijn. We zijn nu 31 jaar samen, waarvan één jaar wat meer op afstand van elkaar.”

Overbelast

Waarom deed Onno steeds zijn gulp open als Albert er niet was? “Ik denk dat we elkaar gewoon overbelast hebben. Dat zeiden de mensen wel eens: twee van die carrières in één relatie, dat is best pittig. Én Boulevard én een theaterbedrijf én de burgemeester van Maastricht. Het was best veel wat ons huishouden binnenkwam.”

Hij vervolgt: “We wilden er ook nog eens een keer overal zijn voor elkaar. Dat hou je niet vol. Het kookte even over bij ons en daar heeft heel Nederland dan getuige van kunnen zijn, maar we hebben het hartstikke goed weer.”

Open relatie

Medegast Hans Kesting stelt vervolgens een intieme vraag: “Hadden jullie een monogame relatie of hadden jullie een open relatie? Of hébben jullie een open relatie?”

Albert: “Ehh, nou…”

Hans: “Als ik het mag vragen.”

Albert: “Ja, dat mag je wel vragen, maar daar ga ik geen antwoord op geven. We hebben een goede relatie. Hahaha.”

Open of dicht

Hans: “Zit het dan dichter aan de kant van open of dicht?”

Er klinkt gelach in de studio. Hans doet het deuntje van RTL Boulevard na: “Tadadadada-da.”

Er volgt geen antwoord meer. Gastheer Paul de Leeuw: “Het wordt even spannend hier!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het flauw dat Albert Verlinde niet te veel kwijt wil over zijn privéleven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen