Patty Brard dag na gemene sneer oog in oog met André Hazes jr.

Patty Brard staat een dag na haar lelijke sneer aan het adres van André Hazes jr. en Monique Westenberg oog in oog met de volkszanger. Nou ja, met een camera ertussen dan. “Klaar mee!”

Patty Brard en André Hazes jr. © SBS 6

Het is volgens Patty Brard evident dat André Hazes jr. en Monique Westenberg de weg kwijt zijn nu ze hun 7-jarige zoontje meesleuren in hun manifesteren-en-mediteren-gekkigheid. Dat jochie moet nu naar een mevrouw die een half uur aan zijn voeten kietelt om hem weer in balans te brengen. “Die mensen zijn toch echt de weg kwijt?”

Patty vs André

Shownieuws had gisterenavond, een dag na die felle kritiek, een liveverbinding met André, direct na zijn veelbesproken VakantieVeilingen-concert in Ahoy. En ook Patty zit aan de desk. Een stekelige situatie? Welnee: ze gedragen zich typisch showbizz. Recht in je gezicht is het ‘hé, lieverd’ en als je je omdraait krijg je een dolk in je rug.

Patty in de showrubriek tegen André: “Hé, lieverd, je noemt Monique nu je vrouw. ‘Ik slaap wel bij m’n vrouw.’ Kunnen we onder de kerstboom nog die ring verwachten of hoe zit het? Ik ben daar wel een beetje klaar mee, met jou.”

André: “Nee, nee, nee, nog niet. Nee, nog niet.”

Wanneer wel?

Eigenlijk was André van plan om Monique tijdens zijn Ahoy-concert ten huwelijk te vragen, berichtte Yvonne Coldeweijer, maar omdat dat al via haar uitlekte, zou hij daarvan hebben afgezien. Patty: “Wanneer ga je het doen?”

André: “Ik zou het heel graag willen en ik weet zeker zij ook, alleen is dit eigenlijk pas m’n eerste grote ding weer. Ik word volgend jaar weer in die leeuwenkooi gegooid en dan begint het andere echte leven weer en laat ik eerst dat maar even allemaal doorkomen. Als ik dan nog steeds zo sterk sta als nu, is dat het allereerste dat ik doe.”

Uit de media

Nu, direct na zijn concert, belooft André weer uit de media te verdwijnen. “Ik heb wel gewoon wat losse optredens, maar ik vind het wel heel lekker om gewoon nu weer een klein stapje terug te doen en misschien ook wel een beetje uit de media. Een beetje in de luwte zeg maar en dan gewoon op een gegeven moment alleen maar shows doen.”

Komt er volgend jaar weer zo’n VakantieVeilingen-concert of heeft hij zijn lesje nu wel geleerd? “Ik hoop volgend jaar wel weer Ahoy te doen. Die zekerheid heb je nooit, maar daar ga ik wel van uit.”

Rustig afbouwen

Na een jaar lang te hebben geroepen dat hij alleen nog maar nieuwe muziek wil maken en dat hij die liedjes van z’n vader maar ‘oudelullenmuziek’ vindt, zong André gisteren tijdens zijn concert bijna alleen maar liedjes van papa. Hoe zit dat?

André: “Ik heb in deze show negen liedjes van mijn vader gedaan. Dat zullen er volgend jaar acht worden. En zo wil ik dat rustig gaan afbouwen, maar ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom. Ik wil het op een gegeven moment beperken tot een blokje waarin ik hem eer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. wil na zijn Ahoy-concert voorlopig uit de media verdwijnen. Gelooft u dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen