Zoontje André en Mo eindelijk weer in balans door voetmassage

Het zoontje van André Hazes jr. en Monique Westenberg is na een roerige periode, waarin hij door zijn boze ouders van school werd gehaald, weer tot rust gekomen. “Door een voetmassage.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Wie wordt er als eerst volwassen? André Hazes jr. of zijn inmiddels zevenjarige zoontje Dré? Het zal erom spannen. Voorlopig is het jongetje nog lekker aan het leren, al is zijn schooltijd behoorlijk turbulent. Zijn boze ouders hebben hem namelijk van school laten wisselen, omdat zijn oude school niet wilde meegaan in hun exorbitante vakantie-eisen.

Schoolturbulentie

André en Monique kunnen hun eigen tijd indelen – en zij al helemaal – maar willen toch per se buiten de reguliere schoolvakanties om op reis. Van Dré’s vorige school kregen ze geen toestemming, maar ze gingen toch en daarom hebben ze nu een aantekening op hun strafblad. Uit wraak hebben ze Dré daarom op een andere school gezet.

Die nieuwe school doet gelukkig wél aan BN’er-privileges, want vorige maand mocht Dré lekker een weekje buiten de schoolvakanties om op reis met zijn ouders. Wat een turbulentie allemaal.

Voetmassage

Na een roerige tijd was die kleine Dré vanzelfsprekend hélemaal van slag, maar gisteren is hij naar de therapeute van zijn moeder gegaan. Zij heeft een voetmassage bij hem uitgevoerd en nu is Dré dus weer volledig in balans. Drie keer op z’n grote teen drukken en hij kan er weer helemaal tegenaan. Ideaal.

Monique schrijft op Instagram: “Dré wilde ook wel even door haar geholpen worden. Ze heeft meteen bepaalde punten aangepakt waar behoefte aan was en dat heeft de afgelopen week ook voor hem weer balans gegeven!!”

Geweldig!!

Carientje

Zelf heeft Monique dus ook op die behandelstoel van therapeute Carientje gelegen. “Carientje was van de week twee dagen in Nederland om behandelingen te doen. Dankzij een uitvaller kwam er een plekje vrij en mocht ze mij helpen.”

Is Monique nu ook weer in balans? Ja, ook volledig. “Na een ingreep onlangs was mijn cyclus van slag maar dankzij deze topper alles weer op de rit!”

Wat kan het leven soms toch heerlijk eenvoudig zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat voetmassages voor kinderen in de aanvullende zorgverzekering moeten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen