Rachel Hazes écht blij met reünie André en Rox? ‘Nee, ze háát het!’

Rachel Hazes doet net alsof ze het helemaal fantastisch vindt dat haar kinderen André jr. en Roxeanne elkaar weer in de armen hebben gesloten, maar ís dat wel zo? “Nee, ze haat het!”

André Hazes jr., Roxeanne Hazes en Rachel Hazes © RTL, SBS, NPO

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes zijn weer in elkaars leven en dat komt vooral omdat ze nu een gemeenschappelijke vijand hebben: hun moeder Rachel. Hij sluit zelfs niet uit dat hij zich op termijn gaat voegen bij haar erfeniszaak tegen mama. En toch doet Rachel nu alsof ze het hartstikke fijn vindt dat haar kinderen weer bij elkaar over de vloer komen.

‘Wat een clown!’

Ongelooflijk, zegt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Echt? Zegt zij dat? Zegt ze dat? ‘Ik vind het fijn dat ze elkaar weer gevonden hebben’? Wat een clown. Dit is toch ongekend? Oh, die meid. Wat zal ze een haat hebben. Geloof jij dat? Zij heeft er letterlijk alles aan gedaan om Rox zwart te maken bij André”, zegt ze in haar podcast De Juice Show.

Ze vervolgt: “André heeft zelfs toen zo’n getypt bericht, zo op Insta gezet. Rox had bij de TROS, bij Beste Zangers, toen verteld van: ‘Ik heb een trauma van vroeger.’ Toen heeft André een heel bericht getypt van: ‘Ik vind het niet normaal dat mijn moeder zo wordt aangevallen. Dat is helemaal niet waar. Ze is altijd goed voor ons geweest.'”

Manipulatie

Juist dat heeft Rox heel veel pijn gedaan, aldus Yvonne. “Ja, dat haar broer haar nog ging aanvallen daarover. Hij wilde ontkrachten wat Rox heeft verteld. Ik denk niet dat hij dat met zijn volle verstand heeft gedaan. Ik denk dat dat gemanipuleerd is geweest door Rachel.”

Ze vervolgt: “Rachel heeft hem gewoon gemanipuleerd om dat bericht te sturen. Ga mij niet vertellen dat zij er nou nu blij mee is dat zij elkaar weer hebben gevonden.”

Erfeniszaak

Voelt Rachel de erfenisbui al hangen? “Uiteraard. Dat is zeer gevaarlijk. Je hoeft van André zelf niet zo heel veel te verwachten. Ik denk ook niet dat hij heel actief zal zijn in het strijden voor de erfenis. Maar gewoon dat iedereen weet, inclusief Rachel, dat hij achter zijn zus staat en niet achter zijn moeder, dat is denk ik ook wel voldoende.”

“Ik ben wel benieuwd van als dan uiteindelijk blijkt: oké Rox, jij krijgt die hele erfenis, alles halen we weg bij Rachel, hoe is André dan? ‘Nee, nu hoef ik ook niks meer’? Ga je dat dan weigeren? Of wil hij dan ineens wel?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen