Rachel Hazes reageert op reünie André en Rox: ‘Wat ik ervan vind?’

Het moet voor Rachel Hazes behoorlijk pijnlijk zijn dat haar kinderen André jr. en Roxeanne weer nader tot elkaar zijn gekomen omdat ze nu een gemeenschappelijke vijand hebben: mama.

André Hazes jr., Roxeanne Hazes en Rachel Hazes © RTL, NPO, SBS

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes hebben elkaar na jaren van geen contact weer in de armen gesloten. De twee zagen elkaar niet, omdat eerst Rox in kamp-mama zat en later juist André het steeds voor zijn moeder opnam. Nu liggen ze allebéi in de clinch met Rachel en die gemeenschappelijke vijand heeft ze weer bij elkaar gebracht.

Wat vindt Rachel?

Wat vindt Rachel ervan dat haar kinderen weer bij elkaar zijn? “Als moeder van Roxeanne en André wil ik zeggen dat ik alleen maar blij ben dat zij een goed contact hebben met elkaar”, zegt ze afgemeten in de Story, het blad van haar goede vriend Guido den Aantrekker. “Uiteindelijk wil iedere moeder dat.”

Het lijkt een diplomatiek antwoord, puur voor de pers, want achter de schermen is Rachel natuurlijk als de dood dat André zich bij de erfeniszaak van Roxeanne voegt. Als het aan Rox ligt komt de muzikale nalatenschap van wijlen André Hazes in handen van zijn kinderen en gaan die weg bij Rachel, die een neperfgenaam is gebleken.

Rox reageert

Roxeanne bevestigt in Story dat ze wel even een drempeltje over moest om André weer in de armen te sluiten. Het stak haar vooral dat hij na haar openhartige uitspraken in Beste Zangers keihard de kant van mama koos.

Hoe het nu gaat tussen hen? Rox: “Er is toch wel het een en ander in de afgelopen jaren gebeurd. Daarom was ik een beetje op mijn hoede. En dat is oké. Hij vond het niet erg om zijn best voor me te doen. Inmiddels zijn we weer oké samen. Het is heel fijn dat ik mijn broer weer terug heb. Het gaat als vanzelf.”

Heel gelukkig

André sluit niet uit dat hij Rox gaat bijstaan in de erfeniszaak en kennelijk voelt ze zijn loyaliteit nu. “Ik ben heel gelukkig dat André en zijn zoon weer in ons leven zijn”, aldus Rox. “Ik laat hem nu ook niet meer gaan! Maar we houden ons contact wel privé.”

Gaan ze samen een plaat opnemen? “Het is niet zo dat we samen muziek gaan maken. We hebben inmiddels onze eigen stijl ontwikkeld en dat blijft ook zo. Verder wil ik niet te veel vooruitkijken. We zijn weer broer en zus, zoals het vroeger was. Dat is geweldig!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel écht blij is met de reünie tussen André en Rox?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen