Patty Brard haalt uit naar Monique Westenberg: ‘Ze is de weg kwijt’

Patty Brard haalt behoorlijk hard uit naar Monique Westenberg, die iemand aan de voeten van haar 7-jarige zoontje laat kietelen om hem weer in balans te brengen. “Ze is de weg kwijt.”

Patty Brard en Monique Westenberg © SBS 6

Monique Westenberg is echt een ontzettend zweverig type. Als je de maanzusjes Van Lexmond een beetje koekoek vindt, dan heb je de knipperlichtverloofde van André Hazes jr. nog niet horen babbelen. En nu heeft ze André dus ook al aangestoken: in de nieuwste aflevering van zijn reallifesoap is te zien hoe hij ‘manifesteert’ en mediteert.

Mediterende Hazes

Volgens Monique is André nu helemaal zen. “Vorige keer zegt-ie tegen me: ‘Joh, maandag is het nieuwe maan, dan kom ik naar jou toe en om vijf over half negen gaan we samen manifesteren.’ Dat ik echt dacht: zeg jíj dit? Want als ik vroeger ook maar iets van een boekje of wat dan ook naast mijn bed had liggen wat daarover ging, dacht hij: zij is niet goed.”

André geeft toe dat hij gek is geworden op mediteren. “Dat is altijd lekker.”

En zijn bestie Djarno Hofland: “We mediteren allebei. Dat is best wel bijzonder.”

Middelpunt

We zien in de reallifesoap dat André luistert naar meditatieteksten als: ‘Jij staat in het middelpunt van je eigen leven.’

Ah, fijn. Dat had André nou net nodig. Begrijpen we gelijk waarom hij dat mediteren zo leuk vindt. Djarno: “Als wij dat drie jaar geleden tegen elkaar hadden gezegd, hadden we gedacht: wij sporen niet. Maar ik denk voor Dré en mij dat het ons heel erg heeft veranderd in rustig worden in je eigen hoofd.”

Monique is trots

Monique is heel erg trots op André en Djarno. “Ze mediteren samen, ze wandelen samen. Dat had ik nooit kunnen bedenken dat zij dat ooit zouden doen, maar die gozer is zo gegroeid.”

En nu is ook hun zoontje Dré (7) aan de beurt. Hij moest van de week naar een mevrouw die twintig minuten aan zijn voeten kietelde omdat hij zo gestresst was. En wat denk je? Ook weer in balans.

Patty haalt uit

Het gaat zelfs Patty Brard te ver. De vrouw, die er onlangs bijliep alsof ze had geknuffeld met Badr Hari omdat er iemand was uitgeschoten met de collageenspuit, zegt in Shownieuws: “De meeste kinderen die uit school komen, daar zeggen de ouders tegen: ‘Ga jij maar even lekker voetballen, even lekker je uitleven.’ Maar kleine Dré krijgt dan een voetmassage.”

Overdreven, vindt Pat. “Die mag met mama Monique mee naar de voettherapeut, omdat die natuurlijk ook zóveel stress heeft van de ouders die moeten optreden en alles. Kleine Dré was wat uit balans, dus die moet dan…”

‘De weg kwijt’

Bart Ettekoven onderbreekt zijn collega: “Ga toch weg!”

Patty: “Ja, nee, ik ga niet weg, ik blijf nog even!”

Ze denkt dat André en Mo helemaal van het padje zijn. “Die mensen zijn toch echt de weg kwijt?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. doet aan manifesteren en mediteren. Inspirerend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen