André Hazes jr. betrapt door Telegraaf: ‘Met beveiliger naar de wc’

Er lijkt iets aan de hand te zijn met de veiligheidssituatie van André Hazes jr. Een Telegraaf-reporter heeft ontdekt dat er cóntinu een beveiliger met hem meeloopt. “Zelfs naar de wc.”

André Hazes jr. © RTL

Het is geen geheim dat Rachel Hazes haar zoon inmiddels wel kan lynchen, maar dat zal André Hazes jr. toch niet letterlijk nemen? Hij liep afgelopen weekend achter de schermen van de Holland Zingt Hazes-concerten als enige cóntinu rond met een beveiliger, stelt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden, die ook backstage mocht zijn.

Stoïcijns

Jordi stelt dat de Hazesjes echt héél raar deden in de wandelgangen. “Ik liep dus ook heel veel achter de schermen rond voor die interviews en wat ik dan toch opmerkelijk vind: iedereen achter de schermen is supergastvrij, maar de enigen die ons niet te woord stonden als pers, waren de Hazesjes zelf”, legt hij uit in de podcast Strikt Privé.

Wilde Rachel dan helemaal niks zeggen? Ook niet als ze een paar Hazes-badslippers of -badjassen mocht promoten? “Rachel liep ons steeds stoïcijns voorbij, die zal wel iets tegen de media hebben inmiddels denk ik vanwege alles wat er rondom haar speelt.”

Op de wc

En André dan? “Ja, dat vind ik ook nog wel opmerkelijk… Op een gegeven moment moest hij naar het toilet en wij stonden daar als pers vlakbij. We zagen het gebeuren dat hij z’n neef Djarno meenam. Dat is zijn tourmanager en die moest denk ik ook plassen. Maar er liep dus ook steeds een beveiliger met André mee.”

Die beveiliger van André ging dus ook mee dat wc-hokje in. “Dat is toch raar? Achter de schermen! Ik dacht: nou, misschien is hij bang voor Rachel ofzo, want die spreken elkaar natuurlijk inmiddels niet meer. Ik vond het allemaal een beetje opmerkelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. zijn sterrenstatus een beetje overdrijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen