Eva Jinek gemist door haters bij VI: ‘Jaag Khalid & Sophie weg!’

Het moet niet gekker worden: Eva Jinek wordt gemist door haar haters bij Vandaag Inside. De reden? Ze vinden Khalid & Sophie nóg erger! “Wanneer ze moet beginnen? Morgen!”

Eva Jinek en Khalid Kasem © NPO

Wát een hel was het voor Eva Jinek: ze lag anderhalf jaar geleden létterlijk de hele nacht wakker nadat Johan Derksen haar live op televisie genádeloos hard had afgeslacht. “Ze is gewoon een oncollegiaal loeder!“, riep hij. Een dag later zat ze helemaal teneergeslagen aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens. Die loederrel bleef héél lang dooretteren.

‘Kom terug, Eva!’

Hoe gek kan het lopen: Eva wordt nu gewoon keihard gemist door de mannen van VI. De planning is dat ze na de zomer Khalid & Sophie opvolgt, maar het kan Johan niet snel genoeg gaan.

“Wanneer gaat Eva beginnen?”, vraagt Hélène Hendriks zich af in de Vandaag Inside van gisterenavond.

Johan daarop stellig: “Ik hoop morgen!”

Het land uit

Johan stoort zich er grandioos aan dat Khalid Kasem op televisie heeft geroepen dat zijn zoontje op het schoolplein heeft gehoord dat ze het land uit moeten als de PVV wint. “Weet je wat ik zo erg vind? Dat allerlei jongens en meisjes die van huis uit buitenlandse roots hebben op tv verschijnen dat ze zo bang zijn dat ze uit het land gezet worden.”

Hij vervolgt: “Nou, ik woon 74 jaar in Nederland en een buitenlander die zich correct gedraagt is nog nooit uit het land gezet en die wordt geen haar gekrenkt, maar wel die pleurislijers in Ter Apel die op de poen afkomen en uit een veilig land komen. Die verpesten het voor alle buitenlanders.”

Kwijlend aan tafel

Johan wordt gek van Khalid & Sophie. “Al die paniekverhalen aan de talkshowtafels, waar de presentatoren zitten mee te kwijlen van: ‘Ohhh, wat erg hè?’ Ach man, schei uit. Die Khalid en die blondine… Wat een eng stel is dat aan het worden, zeg. Die zijn gespecialiseerd in verkeerde gasten.”

Wilfred Genee lachend: “Die hebben niet echt twee makkelijke weken achter de rug, hè, die Khalid en Sophie? Er is geen moment geweest waarop ze een beetje complimenten kregen.”

‘Steeds gekker’

René van der Gijp merkt vervolgens op: “Ze zijn volledig afgemaakt!”

Johan: “Joh, ze zijn wanhopig Jinek buiten de deur aan het houden. Die worden steeds gekker.”

De vaste VI-gast Rutger Castricum is klaar met Khalid & Sophie sinds het uitlachen van een omwonende van een azc én het negeren van de aanval op Thierry Baudet. Hij besluit in De Telegraaf: “Als Rob Jetten met een bierfles zou zijn geslagen, zou de uitzending eraan zijn gewijd!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen