André Hazes jr. flink de sjaak: ‘Hij heeft een obsessie voor hem’

André Hazes jr. is echt ongelooflijk de sjaak, want die rancuneuze oud-tekstschrijver van hem houdt maar niet op. Bram Koning blíjft maar naar hem uithalen in allerlei interviews. “Obsessie!”

André Hazes jr. © William Rutten, Instagram

Dat André Hazes jr. zijn vorige schrijversteam op een schofterige wijze aan de kant heeft gezet weten we nu wel, maar oud-tekstschrijver Bram Koning lijkt er echt nóóit meer overheen te komen. Het is echt niet te geloven hoe vaak wie die man weer ergens in een interview zien uithalen naar de volkszanger. Het blíjft maar doorgaan.

Bram haalt uit

Nu heeft Bram weer een groot interview gegeven aan De Telegraaf over het succes dat Robert van Hemert, de oom van Mart Hoogkamer, boekt met een nummertje van hem. Die jongen scoort de pannen van het dak met het liedje ‘Zoet, zout, zuur’, Bram helemaal trots en gelijk weer een mogelijkheid om uit te halen naar André.

Wat heeft Bram over hem te zeggen? Nou, dat dat liedje zomaar een Hazes-liedje had kunnen zijn. “Dat weet André ook. Maar hij zal zeggen nooit meer dit repertoire te zingen. Toch is dat niet helemaal waar, want bij grote optredens brengt hij nog steeds de hits die wij voor hem hebben geschreven.”

Grote flop

André’s nieuwe koers is een grote flop, sneert Bram. “Hoe je het wendt of keert: zijn nieuwe songs slaan in cafés of volle zalen niet aan. Hoe goed ze misschien ook zijn. De Hazes-fan wil gezelligheid en meezingen, dat kan nu wel met Robert.”

“Je mag het een revanche noemen. We zijn ook hartstikke druk met andere artiesten die ons na het stoppen met André hebben benaderd. Binnenkort zal daar nog meer van te horen zijn. Het is dus niet zo, hoe Billy Dans het noemt, dat wij ’het’ niet meer kunnen. Dat blijkt wel.”

Obsessie

Story-journalist Nick Dijkman vindt dat Bram nu wel een keer moet ophouden, zegt hij op X. “Triester dan Bram Koning worden ze niet gemaakt.”

“De beste man is obsessief met Andre bezig en haalt nu voor de zoveelste keer naar hem uit, nadat hij eerder al aangaf dat Andre ondanks zijn verslaving best een paar biertjes kan drinken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat die oud-tekstschrijver van André Hazes jr. eens zijn mond moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen