Elodie Verweij vertrekt bij RTL 4, Caroline van der Plas enthousiast

Elodie Verweij stopt als chef politiek van de late talkshows op RTL 4 om aan de slag te gaan als verslaggever van het AD. Over die transfer is Caroline van der Plas behoorlijk enthousiast…

Elodie Verweij en Caroline van der Plas © RTL, SBS

Na jarenlang voor de VVD te hebben gewerkt, ging Elodie Verweij in 2016 aan de slag als chef politiek van de rechtse omroep WNL. Daarna volgde nog een jaartje bij EenVandaag, maar inmiddels is ze al ruim vier jaar actief voor de late talkshows van RTL 4. Sinds ze zichzelf naar voren begon te schuiven als gast in diezelfde talkshows, is ze ook een BN’er.

Elodie weg

Elodie houdt het echter voor gezien. Ze gaat van de loonlijst af. “Een geweldig nieuwtje: ik heb een nieuwe baan! Ik ga naar het AD en word de nieuwe politiek verslaggever! Het is een krant die qua profiel goed bij me past en ik heb er veel zin in om eigen nieuwsverhalen te gaan maken”, schrijft ze op Instagram.

Ze vervolgt: “De afgelopen jaren heb ik een geweldige tijd gehad bij RTL. Ik heb me enorm kunnen ontwikkelen en veel kansen gekregen, daar ben ik de zender super dankbaar voor. En gelukkig is de mediawereld klein. Als politiek verslaggever van het AD blijf ik nog regelmatig aanschuiven bij RTL. Op naar nieuwe avonturen! Zin in!”

Caroline enthousiast

Caroline van der Plas is erg enthousiast over deze move. De voorvrouw van BBB vindt het fijn dat er iemand bij het AD komt te zitten die ze vertrouwt. “Gefeliciteerd, Elodie, met je baan als politiek verslaggever bij AD. Mooi dat er nu iemand komt te zitten die mijn vertrouwen nooit heeft beschaamd”, schrijft ze op X.

Heel aardig, vindt Elodie dat. “Dit waardeer ik zeer. :)”

Gefeliciteerd

De latenightsterren van RTL wensen Elodie veel succes. “Gefeliciteerd!!!!”, zegt de eveneens vertrekkende Eva Jinek.

Humberto Tan: “Winst voor AD, verlies voor ons, verdiend voor jou. 🔥🔥”

Renze Klamer: “Topper 🙌🏻!!”

En Jaïr Ferwerda: “Congrats Elo! ❤️”

Giraf

Elodie met een giraf:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen